21 Şubat 2014 Cuma

Uzun Bir Aradan Sonra =)


Merhabalaar :)

Ne çok özledim burayı. Kendim birşeyler yazmayı, yazılanları okumayı, yorum yapmayı... Blog güzel şey vallahi yokluğunda daha iyi anladım. Nerelerdeydin diye merak edeniniz olursa söyleyeyim, aylardır uykumu kaçıran, beynimde dönüp duran, yeter artık dememe sebep olan sorunlar çözüldü sanırım. Birkaç gündür deliksiz uyuyorum inanamıyorum kendime :) İçimdeki korkular sona erdi sonunda. 

Tabi Allah korusun ama tekrarlanmayacak diye birşey de yok tabi. Ben gereken önlemleri almaya başladım. Yaşadığım bu saçma olayları unutup yoluma devam etmek istiyorum artık.

En güzeli de ne biliyor musunuz? Ailenizin, arkadaşlarınızın, dostlarınızın desteğini hissetmek. Ayrıca hayatımdaki kişinin duyduklarına kulak asmayan, bana güvenen, beni seven, savunan ve hiç yalnız bırakmayan biri olduğuna bir kez daha emin oldum bu olayla. Bir an bile olsa yalnız olmadığımı görmek bana güç ve cesaret verdi. 

Birçok hata yaptım. Hatta hata yaptığımı bile bile belki de bir ümit olaysız biter diye sürdürdüm bu durumu. Sonra bir de baktım ki kontrolümden çıkmış. Korkularımı kafamda öyle bir büyütmüşüm ki baş edemiyorum. Resmen bir köşeye sıkışmıştım. Sürekli ben ne yapacağım diye düşünürken o kıskaçtan çıktım sonunda. Ama tek başıma bunu asla başaramayacığımı, cesaret edemeyeceğimi de biliyordum.

 Keşke azıcık cesaretli olabilseydim. Ama zamanı geri alamıyorum ne yazık ki. Bu da bana ders oldu demekten başka seçeneğim yok.

Çok mutluyum ve artık aynı aksilikler tekrarlanmadıkça mutlu bir şekilde buralardayım :) 


Görüşmek üzere :)


5 yorum:

  1. ya insanların hataları her zaman tecrübelerini gerektirir. önemli olan tabi bunu tekrarlamamak. Bunu ben diyorum ama aynı hatayı yüz defa yapma yetisine sahibim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah ah insanoğlu işte :)) o yetenek bende de var =) ama bu sefer feci şekilde akıllandım :)

      Sil
  2. Merhaba :) teşekkür ederim. Hemen takibe alıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. çok mutlu oluyorum böyle pozitif yazılar okuyunca:) uzun zamandan sonra mutlu bir şekilde buraya dönmene sevindim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim yumiyum :) ben de pozitif yazılar yazmayı seviyorum :) moralim bozuk olunca hiç uğrayasım gelmiyor buralara :)

      Sil