12 Ekim 2014 Pazar

Sevdicekle Geçen Bir Gün ve "Pek Yakında"



Evet başlıktan da tahmin ettiğiniz üzere bugün Serkan'la beraberdim. Uzun zamandır saatlerce zaman geçirmemişiz gibi hissediyordum ki bugün imdadımıza yetişti. 12 gibi buluştuk ve önce çayımızı içip waffle yedik. Tatlı krizlerimi giderdim. Çok iyi geldi valla :) Ama Üsküdar'da jelibonlarla süslü olan çok daha güzel bir waffle yemişliğim var. Onu arattı yani. Hem zaten waffle üzerinde dondurma çok mantıksız geldi bana, sevmedim. Ayy ama mızmızlandım. Gören de Vedat Milor zannedecek beni :D

Neyse sonra sinemaya gitmeyi planlamıştık zaten akşamdan. Ve tabi ki tercihimiz Cem Yılmaz'ın filmi "Pek Yakında" oldu. E biraz bahsetmeden geçmek olmaz şimdi :)

Filmde Cem Yılmaz Zafer karakterinde. Zafer bir zamanlar dizilerde filmlerde figüran rollerde oynamış ama bir türlü bu alanda bir yere gelememiş bir adam. Korsan DVD'cilik yaparak para kazanıyor. Eşi ondan bu işlerle uğraşmak istediği için boşanmak ister. Zafer karısını çok sevdiği için bu işlere bulaşmayacağına dair tövbe eder ve karısını, oğlunu geri kazanmaya,evliliğini kurtarmaya çalışır.Eşi Arzu ise inat eder ve gençliğindeki oyunculuk hayallerini gerçekleştirmek için başvurular yapmaya başlar. 

Zafer 1970'lerden kalan Şahikalar isimli Yeşilçam tadında Türk Sineması filmini çekmeye karar verir. Bundan haberi olmayan Arzu'ya dönemin en popüler oyuncularından biriyle başrol oynaması için teklif gönderir.Arzu da kabul eder. Arzu filmin sonuna kadar yapımcının kocası olduğunu bilmez. Film boyunca kocasını sorumsuzlukla, iyi bir baba ve eş olmamayla suçlar. Film mutlu sonla bitti mi bitmedi mi o da bende kalsın bari :)

Ben keyifle izledim.Oyunculuklar harikaydı. Konusu basit gibi görünse de oyunculuklarla birleşince çok farklı bir şekilde işlenmiş. Hıı bu arada sadece komediden ibaret sanmayın.Oldukça da dram barındırıyor bence. 

Filmin çekimleri Cem Yılmaz'ın boşanma zamanına denk geliyor.O yüzden insan acaba Cem Yılmaz bir parça da olsa kendini mi oynamış demekten alıkoyamıyor kendini.

Bu arada vizyonda bir korku filmi akını var. Bir sürü çeşit çeşit tuhaf isimli korku filmleri var. Fragmanları bile hep aynı yaa. Güya görünmez birşey tarafında yerde süreklenen kız modeli mesela.Hepsinde var :)

Geçen gece de "Evim Sensin"i izledim.Biraz da duygusal bir anıma denk geldi.İzlemez olaydım.Ağlarken içim çıktı resmen. Özcan Deniz'i hiç sevmem.Sevmediğim için de çok direndim izlememek için ama izlemiş bulunduk bir kere :) Ağladım etkilendim falan ama yine de çok kayda değer bir film değil bence. Ay konuyu iyice dağıttım ben.Neyse...

***

Sonuç olarak çok güzel bir gün geçirdim.Pazartesi sendromundan önce çok iyi geldi. Bütün gün beraber olmamıza rağmen eve geldiğimizde mesajlaşıyor olmak da hem güzel hem de tuhaf. Biz hiç büyüyemeyeceğiz sanırım :)

Benden haberler bu kadar.Umarım hepiniz için güzel bir Pazar olmuştur. Hoşçakalınn...

19 yorum:

  1. fotoğraf beni benden aldı,
    güzel zaman geçirmene de sevindim
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Havva Peynirci
      Ben de çok beğendim. O yüzden hemen alıntıladım :)
      Teşekkür ederim :)
      Çok öpüyorum :*

      Sil
  2. Ayyy allah ayırmasın canım benm:):) evim sensini ben de hala izlemedim inat ettim:):) sen gel hemen Üsküdar'a ışınlanalım o zaman bi de Kovan tabi onu es geçemem:):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aylin Atılgan
      Sağol canım benim :)
      İzle bence. Çok harika diyemem ama bizim gibi sulugözlüler için ideal :D:D
      Ayy keşke yaa. Kovan çok farklı bir yere sahip benim için :)
      Özellikle o kek frambuazlı yada vişneli olan :D

      Sil
  3. Cuma günü biz de izledik ben bayagi begendim. Oyuncu kadrosu mükemmeldi. Finali de bi o kadar harika, keyifli vakit geçirmiştik biz de. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maya
      Oyuncular bombaydı resmen ya. Final de beni benden aldı zaten. "Acıma yetime" dediğinde koptum zaten :D
      Çok ince espriler vardı.

      Sil
  4. Büyümeyin tabi yaaa. Maşallah allah nazaran saklasın sizi:)))) Özcan Denizin şu ve ateş filminde hayal kırıklığına uğramıştım. Evim sensin de çok sıkıcımı evet. Ben hep diyorum ki Asmalı Konak tan sonra film yapmayacaktı:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kadriye
      Çok teşekkür ederiz,amin :)
      Su ve Ateş'i ben de izledim. Tam bir hayal kırıklığıydı aynen.
      Asmalı Konak efsaneydi yaa.Ne çok izlenmişti.Bence de tadında bırakmalıydı :)

      Sil
  5. Korku filmlerindem hoslanmiyorum rujlar falan benlik degil ama bazen bazi tiplerin basina o korku filmdeki ruhlari salasim geliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lady Witch
      Ay keşke öyle bir yeteneğimiz olsa :D
      Ben bazılarının fragmanından bile korktum yaa fena :)

      Sil
  6. pazar günü Ajda Pekkan da aynı şekilde yazmış , harika bir filmdi diye..Eleştirenler de çokmuş. Ben de izlemedim ama Cem Yılmazdan iyi şeyler çıkar;)
    Hiç büyümeyin siz zaten :) Sonsuza kadar :) hani hep sonsuz derdin ya sevdiceğine ; hıh işte öyle ,sonsuza kadar sersem aşık olun böyle ! çok yakışıyor size canımcım <3<3<3<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kreatif Baskan
      Gerçekten çok güzeldi.Harika espriler vardı inceden inceden :))
      Ayy inşallah tatlışım benim. Hayatımın sonuna kadar yanımda o olsun istiyorum :)
      Teşekkür ederim tatlım benim :* ♥

      Sil
  7. inşallah nazar değmez size

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. narkoz
      Teşekkür ederim.Allah hepimizi nazardan korusun :)

      Sil
  8. ne güzel bir gün geçirmişsiniz,
    dilerim hep mutlu olursunuz :)
    cem yılmaz ın bu filmini merak ediyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maviye iz süren
      Teşekkür ederiz, inşallah :)
      Çok güzel ve eğlenceli.Tavsiye ederim.

      Sil
  9. mutluluğunuz hep devam etsiin , aşkınız gün geçtikçe artsın inşallaah :)
    Maşallah sizeee :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kelebenk
      Ayy ne tatlı dilekler bunlar.Teşekkür ederim.Aynı dilekler benden de sana gelsin :))
      Sağol canım benim :*

      Sil
  10. Ne kadan guzeel :) Mutlulugun hic bitmesin.Su Pek Yakindayi cok merak ediyorum.Hala izleyemedim.Pek yakinda izlerim inşallah :)

    YanıtlaSil