10 Haziran 2014 Salı

Burçlarından Soğumak İsteyenler Buyursun :)

Burçlarla ilgili buna benzer bir yazı takip ettiğim bloglardan birinde okumuştum. Yeminle nefret ettim kendi burcumdan. Allahım bu nasıl bir rezalet dedim :D Burcum koç bu arada.

Ben de böyle komik burç yorumları bulunca paylaşayım da onlar da kendilerini kötü hissetsin biraz dedim :D Sonsuz'un burcu da koç. Umarım aşağıdakiler doğru değildir. Yoksa Sonsuz'la kedi köpek gibi birbirimizi yiyeceğimiz günler çok yakında gösterime girebilir :)

Bence burçlar arasında kadın erkek ayrımı olmalı. Hayatımda bir tek bu konuda ayrımcılığı savunuyorum. Şimdi hiç yakışıyor mu yani bir kadına koç burcuyum demek. Bence iğrenç. Kadın dediğin balık,başak,terazi falan olur yani :)

Bu arada burçlara inanmam ama okumaktan keyif alırım. Gerçi aşağıdakiler dalgasına yazılmış şeyler ama ciddi ciddi burç özelliklerini okuduğumda koç burcunun özelliklerinin çoğunu taşıyorum. Arada inanasım geliyor yani :)

Neyse buyrun bakalım siz de burcunuzu okuyun da bir köşeye geçip utanın azıcık :)

Koç: Baylar bayanlar alkışlarınızla, işte karşınızda Koç ekselansları!!! Ego tatminine en çok ihtiyaç duyan burçtur kendisi. Bay ukala ya da bayan buz diye geçer iteratürde. Kendini göstermek için yapmayacağı şey yoktur. Hep başrole çıkmak ister. Yatakta, aşkta, işte, güçte daha bencil bir burç dünyada bulamazsınız! Yok karşısındakini kırmışmış yok ezip geçmişmiş, hiiiç umursamaz. Kolay kolay da beğenmez. Burnu o kadar büyüktür ki, ölse af dilemez. (Bir deneyin öldürmeyi, kendiniz görün!) Ona kalsa dünyadaki herkes aptal, bir kendisi akıllıdır! İsteyene istemeyene öğüt verir, ukalalık taslar, ama iş kendisine gelince burnundan kıl aldırmaz (Bkz. Koç burnu kıl şeması). Düşman başına yani!

Burcumu okurken düşündüklerim :  Yaa burcumda yazan şeylere baaak. Egodan başka bir şey yok. Hep ben hep ben. Bencillikten yalnız ölebilirim sanırım. Cenazeme bile kimse gelmez eminim. Hiç de bi kerem eğer suçluysam yada haksızsam çok pis özür dilerim. Zaten içim rahat etmez ki benim kırgın kırgın. Aa aa herkes aptal diye düşünüyormuşum. Yerden yere vurmuşlar beni. Ezik miyim lan ben  :D Burcumu değiştirme imkanım olabilir mi ki acabaa :D Şayet koç buysa ben  istemiyorum ya bananee :D


Boğa:
Hımbıl şey n'olcak! Boğa'nın kafası her şeye kolay kolay basmaz (Tamam, işin doğrusu kafası hiçbir şeye basmaz, ama zaten Boğa için ikisinin arasında pek bir fark yok!). Ağırkanlıdır, yani kanı vücudunda bir tur atana kadar siz Ağrı Edirne arasında rahat bir tur atabilirsiniz! Harekete geçmesi için arkasından birilerinin itmesi gerekir. Bir söyleneni bir kerede anlayamaz, 10 kere tekrarlamak gerekir. Pek konuşmaz, hem ağzından ilgi çekici bir şey çıkma olasılığı milyonda birdir; dinliyormuş gibi yapsanız da olur. Aşkta ona elini veren kolunu kaptırır, kendinizi ikinci randevunuzda nikah dairesinde bulabilirsiniz! Yaşınız geçkin ya da yüzüne bakılmayacak kadar çirkin değilseniz, hiç yaklaşmayın!!!



İkizler:
İkizlerden uzak durmakta fayda var. İkiyüzlü ve yalancı bir burçtur. Dışardan saf ve (hani olmaz ya) sevimli gözükse de, nerede ne sinsilik yapacağı belli olmaz. Çenesi de öyle düşüktür ki, esir aldı mı, yanarsınız (en az altı ayı gözden çıkarın). Ruhen pozitif bir tarafı olmadığı için kendini beğendirmek için fiziksel özelliklerini kullanır. Zaten güzelliği de olmasa çekilir bir yanı yoktur ya. Bir an yüzünüze güler, en zorlu günlerin dostudur, bir an sonra size ilk tekme atanlar arasında yerini almaktan çekinmez! (Siz de çekinmeyin ve onunkilerin en az 5 katı şiddette tekmelerle karşılık verin!) Ayrıca çoğu şizofrenin de İkizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilemiycem artık.



Yengeç :
Yengeçler sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgili görünmeye çalışan, son derece yapmacık tiplerdir. Biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz ama!!!! Bir sırrınızın yedi düvele yayılmasını istiyorsanız Yengeç'e söyleyin, o halleder, bunun için bir ücret ödemeniz de gerekmez. Tembeldir, bir iş yapıcam diye aklı çıkar (Döve döve yaptırmak mümkün tabi). Saftır da biraz. Yapmacıktır ve kolay kandırılır, tek kelimeyle ifade etmek gerekirse salak denebilir (Ama yine de yüzüne karşı bir şey demeyin). Karşı cins konusunda kırmadığı ceviz kalmamıştır; masum olduğu hikayelerine kanmayın (Masal bunlar masal). Akıl hastanelerindeki nüfusun yüzde 90'ının Yengeç olduğu söyleniyor, haberiniz ola!

Aslan:
Evet bir küçük aslancık, içi dolu egocuk! Ho ho ho! Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, ohoo millet senle ne dalga geçiyo, haberin yok! Eleştiriye hiç gelemeyen, kendini beğenmiş zavallı aslan parçası, iyisi mi kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını aynada oranı buranı seyrederek geçir... Ya, hoşuna gitmedi, öyle mi? Peki buna ne dersin; seni kimse sevmiyor aslanım, annen bile!! Nedenine gelince, insanları sinir ediyor ve sürekli kırıyorsun da ondan! Her düşündüğünü söylemen gerekmez. Yapayalnız bir şekilde ölüp gitmeye niyetli değilsen bir beyin ameliyatı yaptırmayı düşünsen iyi edersin, ama söyle de diline bir düğüm atmayı unutmasınlar! Hadi öptüm!!



Başak:
Ayrıntılar arasında kaybolur. Hayatı ayrıntıdır (Tabi hayattaki en güzel ayrıntı kendisidir, o başka!). Bir de titizdir ki, koparır insanı (Ben bir kere kopmuştum, zor toparladım). Hastalıktan ödü patlar. Düzenli, tertipli olacam diye kendi huzurunu kaçırır. Zaten rahat da huzur da batar ona. Her tarafı didik didik kontrol etme huyundan cinnet geçirenleri sıralamaya kalksak sayfalar almaz! Dili de acayip sivridir. Onunla dialog kurmak için sağlam bir sinir sistemi gereklidir ve böyle bir oluşumun varolmadığı bilim çevrelerince ispatlanmıştır! Soğuk, ruhsuz tipin tekidir. Depresyona girmek ve hiç çıkmamak istiyorsanız onunla arkadaş olun (önce ona arkadaşın ne olduğunu açıklamanız kaydıyla).

Terazi:
Çok pis sanatçı ruhludur, acayiptir yani. O nedenle de apayrı saçma salak bi boyutta yaşar (fazla elleşmeyin). Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması da pek mümkün değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezer. İnsan kılığında gezinen bir asalaktır denebilir. Ama bütün bunlar süsüne düşkün olmasını engellemez. Kendini yırtar (son yırttığında koptu diye sevinmiştik ama, yine de toparlandı köfte) yeter ki güzel görünsün. Zaten bunun dışında bir halt da beceremez. Aklı bi karış havadadır. Dengesizin tekidir, ne zaman ne yapacağı belli olmaz (ailenizle tanıştırmayı unutun). Öylelerini bir yere kapatmalılar aslında, ayrıca Terazi burcunda bir ünlü bile yok, dikkat ettiniz mi!!!



Akrep
:Adı üstünde, akrep gibi sokar adamı (en iyi panzehiri, üzerine basmak suretiyle çıkaracağınız suyunu kaynatıp içmektir). İçten pazarlıklı, dalavereci, kıskanç, ahlak anlayışı sıfır biridir! O o o, o var ya o! Aşkta, yatakta, işte, ilişkilerde hayvansıdır (evde vahşi hayvan beslemek isteyen varsa buyursun). Duygusuzun tekidir (tektir yani bu konuda, aşmış duygu olayını). Yeterince kötü huyu yokmuş gibi bir de kıskançtır, ama ne kıskanmak! Aşkta yapmayacağı rezillik yoktur. Hava atmayı çok sever, oysa beş para etmez. En iyisi onu görmezden gelmektir. Çoğu akrebin eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiği (ve cinayet zanlıların büyük bir yüzdesini astrologların oluşturduğu) söylenir.



Yay:
En kötü durumda bile her şeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tiptir (uyuz bir durum). Yeteneksizliğini de başka türlü örtemez zaten. Şahsiyetsizdir (o nee!). Ne kadar sevimli görünmeye çalışırsa çalışsın, gizliden gizliye acayip gergin ve sevimsiz bir tiptir. Dikkat edin, işsiz güçsüz takımı hep bu burçtan çıkar. Aptal da denilebilir (çekinmeyin canım deyin, ısırmaz). İşi gücü aylak aylak gezmek ve alemlerin karizması şeklinde dolanmaktır. Oysa karizması çok rahat bozulabilecek biridir (bunların boyları genelde kısa olur, ordan vurabilirsiniz, hobbit hobbit diye bağırmayı deneyin! Ağlayarak kaçarlar). Çoğu Yay burcu alkoliktir. Zaten bu burcu adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat...



Oğlak
: En duygusuz burçtur. Duvar gibidir. Tepkisizdir (deneyin bir; terkedin, aldatın, ağlayın, tepinin, tık göremezsiniz). Duvar bile yıkılır yani hiç olmadı, oğlağa bir şeycikler olmaz! Aşırı maddiyatçıdır (halk arasında paragöz, malcı da denir). Cimridir (günahını bile vermez, iste bak valla). Tutucudur (diyanet işleri bile daha esnektir yani) ve risk almaktan kaçar (tırsar bir başka deyişle). Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki (ama doğanın nedenleri sorgulanmaz)! Sallandıracaksın bunlardan üç beş tanesini Taksim meydanında, bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı? Hayır yani, gerekirse Astroloji Derneğine şikayet edelim, doğumlar oğlak burcuna denk gelmeyecek şekilde ayarlansın, di mi!



Kova :
Güya çok atak biridir, ama yalancıdır da üstelik (yalan söylemek konusunda atak olabilir pekala). Bir şeyi elde etmek için her türlü yalanı söyler. Menfaatçilerin menfaatçisidir. (İğrençtir ya, aynı odada iki dakika durmam onunla yani, şunu yazıyım çekip gitcem zaten.) Kendini beğenmiştir, her şeyden o anlar yani (çok biliyosa oturup yazsın aylık falları da göriyim!). İnsanların arkasından çok konuşur (çenesi çıktı bir kere, yazarak devam etti, inanamıyorum ya). Dedikoducudur, öz annesini bile çekiştirir. Çok pis nazarı değer sonra (vur tahtaya, allahkorusun)! Çıkarı için yapmayacağı şey yoktur, bozuk para gibi harcar adamı. Ne diye sinirleniyorsun ki? Doğruları söyleyince kabahat oluyo di mi?!


Balık
: Balık işte, adı üstünde, eşittir alık (sazan falan diye çeşitleri vardır bunların, her şeye atlamalarıyla ünlüdürler). Salaaaan tekidir, ensesine vur, lokmasını al (bir dene bak, çok matrak oluyo, alıyosun lokmasını, anlamıyo!). Maşallah hayal gücü pek gelişmiştir. Sürekli FBI'dan ya da CIA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne kafayı yiyen balık çoktur. Belki suda çok durduklarından, belki büyük balık küçük balığı yer deyiminin yarattığı stresten, cibiliyetsiz ve en zeka yoksunu burç balıktır. Söyleyecek pek bir şey yok. Allah ıslah etsin. İnsanın kaderi güzel olmadıktan sonra gerisi boş yani, ne diyelim. Yazık be, hem ıslak hem.... Neyse, gene de acımamak lazım, acımazsan acınırsın.

79 yorum:

  1. bende koçum yaa okumayım bari :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hazel Çelik
      Bendensin o zaman. oku ya bize yine insaflı davranmışlar :)

      Sil
  2. Sabah sabah çok güldüm yaa ben de Koç burcuyum bu arada ama dikkat ettiysen bizimkiler diğerine göre daha insaflı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sendeincel

      Sabah sabah güldürebildiysem sizi ne mutlu bana :)
      Evet kesinlikle bize daha insaflı davranmışlar :)

      Sil
  3. bunu face'de arkadaşlarım ilk paylaştığında gülmekten çatlamıştım.ve yine öyle oldu :D, bence iyi yazmışlar. ha bire kalkıyor insanların bi tarafı ay şu burcuyum ben, bu burcuyum bla bla .
    burç muhabbetini hiç sevmem ama salak gibi de hep ilk tanıştığım kişiye burcunu sorarım sanki muhabbet açamayacağım burçlar olmasa hahaha .. komikliğin üstünde yine hanfendicim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kreatif Baskan

      Ben ilk defa okudum ya. Geri kalmışım demek :)
      Bence de çok komik ve eğlenceli olmuş :)
      Burç muhabbetini ben de pek sevmem. Arada bir eserse bakarım günlük burç yorumuna falan. Kimseye de burcunu sormam. Bu konuya aşırı ilgili insanlar var. Çok tuhaf geliyor bana :)

      Sil
  4. Terazi burcu olduğum için kendimden utandım. Baksana bir ünlü bile yok demişler, beni nasıl da unutmuşlar. Utandım, çok utandım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nermin Güngör

      Utanma yaa hepimizi yerden yere vurmuşlar. Burçlar alemi alt üst oldu :D Tarkan var bak onu unutmuşlar :D

      Sil
  5. Aslan burcuyum bende :D
    Yükselende akrepmiş ablam bakmıştı :))
    Nerelere gitsem şimdi ben :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şeymacım ben de nerelere gitsem dedim de bir yer bulamadım kendime :D

      Sil
  6. Ahhahaaa ben Boğayım ama hiçte hımbıl mımbış değilim ayrıca leb demeden leblebiyi anlarım:))))Burcumdan nefret ettim yau!:))))Yok yok daha iyi burç yorumları bekliyorum:)))Acık egomuzu beslesin di mi ama:))))Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Persephone

      Aa bak senin burcun çok yanlış o zaman :)
      Aynen bu yorumlar egomuzu alt üst etti acımadan :)

      Sil
  7. Beni de fena şekilde yerden yere vurmuşlar:P..İkizler burcuyum da:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Shingetsu ve Pisileri

      Hepimiz aynı durumdayız. Yalnız değilsin :)

      Sil
    2. Sizofren demisler biz Ikizlere ya yuh :)

      Sil
  8. ayyy bu ne be:D beni almış yerden yere vurmuş:D Başak başak olalı böylesini görmedi tamam biraz takıntılyım ama o kadar da ayrıntılar arasında kaybolmam yani :D:D En son sözüne göre senin depresyona gimiş ve çıkmamış olman lazım şu anda bunca yıllık arkadaşlıktan sonra:D:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa bak ben de diyorumki yıllardır neden depresyon halindeyim. Meğer sebebi senmişsin Aylin :D:D

      Sil
  9. Diyanet bile benden esnekmiş yaww :)))) Ama bazen duvar gibi olduğum doğrudur :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buralı Olmayan

      Benim de azıcık doğru yanları var ama boşver kabul etmeyelim biz yine de :D

      Sil
  10. (: sesli güldüm..
    Tamamen moral bozdu bu yorumlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ali Calıskan

      Çok eğlenceli ama yaa. Moral bozmamış bence. İtiraf et :D

      Sil
  11. Kendimi şu an embesil gibi hissediyorum(balık)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebeğiimmm senin için sana özel ego tatminli bir yorum bulmalıyım. Kendini öyle hissetmene dayanamam :D

      Sil
  12. ben de koç burcuyum hatta yükselenim bile koç ama çok da seviyorum burcumu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fatma ardalı

      Ben de seviyorum. Tüm bu berbat yorumlara rağmen :)

      Sil
  13. ahahahahhaahh :)) şok oldummm :( ay tokat gibi olduuu
    yeengeç burcuyum bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, burcumu taniyamadim.:)

      Sil
    2. Selen Topal

      :D Çatır çatır nasıl söylemiş ama değil mi insanın oturup ağlayası geliyor :D

      Sil
  14. burçlara inansaydım herhalde tiksinirdim kendimden :) ben de koç'um :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. E.

      Neyse ki inanmayanlar olarak şanslıyız :)

      Sil
  15. Ahaha neyseki burçlara inanmam yoksa bi ikizler olarak depresyona girmiş, oğlak olan sevgilimi de bırakmıştım :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kozmetik Aşığı

      wuhuuu bu yorumlar inansak bir kasırgaya sebep olacak yani :D
      İnansam bu yorumlardan sonra kesin inancımı kaybederdim zaten :)

      Sil
  16. Gülümseten yazılarını da okudum daha önce ama yorum yazamadım bir türlü. Şimdi ise güldürdün beni. Oğlak burcuyum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pamuk şekeri

      Bu yazı herkesi güldürmüş anlaşılan :)

      Sil
  17. amaninnn :)) hem aptal hem alkolik hemde hobbit :))))))
    çok güldüm ben bu işeeeee :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oytunla Hayat

      Ben baktıkça özellikle bazı burçlara hala gülüyorum :D Tabi ki hangileri olduğunu söylemem ayıp olur :D

      Sil
  18. ben burclardan anlamam ama aslan burcu olmami seviyorum

    YanıtlaSil
  19. Ay bu neeee :D Ben burc ozelligi gostermiyorum buna gore :D hic de her seyin iyi yaninigormem ama var dogru olabilecek yerleri de :D

    Eglenceliydi cook :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keyaki

      Herkes şoka giriyor galiba burcunu okuyunca :D
      ben de çok eğlendim hem yazarken hem de yorumları okurken :)

      Sil
  20. Ben Koç'um. Yükselenim de hemde :)) Gurur duyuyorum burcumla. Evet ukalayızdır ama güzelizdir. nerde ukalalık yapacağımızı iyi biliriz ;) Herkese aptal gözüyle bakmayız aslında ama şu kendini çok zeki sanan aptalları yerden yere vurma huyumuza bayılırım mesela. Haketmiyorlar mı sonuna kadar :))
    Bak yine herşeyi ben bilmişliğim tuttu nasıl da coştum tutabilene aşkolsun :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Juliette Koc

      Hahaha :D Bak şimdi moralim yerine geldi bir koç olarak :D

      Sil
  21. Terazi burcu sanatçı ruhludur ama işsiz aylak aylak dolaşan bir tip değildir yani :) Ayrıca bir sürü terazi burcu olan ünlü var :) Mesela benle aynı gün doğum günü kutlayan Tarkan :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap Uluışık

      Evet teraziyi okuyunca benim de aklıma gelen ilk kişi Tarkan olmuştu. İnsan biraz araştırır da yapar o yorumları :)

      Sil
  22. Ben de koç burcuyum ama o kadar da değilimdir ya.. değilimdir dimi :)
    Çok acımasız eleştirmişler olmaz ki böyle :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Loretta

      Değiliz bence. Yok yok değilizdir :)
      Koçgiller olarak bize yine acımışlar biraz ya :)

      Sil
  23. ühü gidip kendimi keseyim de dünyaya iyilik yapmış olayım bunca laftan sonra..
    ne kescem ya bizi bu kadar giydiren acaba hangi burç? Hiç bir burca da insaflı yazmamış mı mübarek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Myna

      Sen bize lazımsıınn nereye heeey :D
      Aynen, yazan kişi kendisinin de bir doğum tarihi ve bir burcu olduğunu unutmuş sanırım :)

      Sil
  24. ayyyy nasıl bir burç yorumlardır bu :)
    ben mi aylak dolaşırım,evet tatil zamanları benden üşengeci yok,o derece ki üşengeçlikten su içmeye gitmem ama sorumluluklarımı yaparım :) abartmış biraz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayşe e.

      Bütün burçlar için çokça abartılmış zaten. Ama keyifli olmuş :)

      Sil
  25. Ya hicte dogru degil,ben yengec burcuyum.Burcumu zaten sevmezdim ama simdi korumaya Alma ihtïyaci hissettim :)

    SIR saklamakta üstüme yoktur.Hic yapmacik,yüze gülen olamadim,cok sey kaybettim mesalâ,vs...

    Yani bu kadarda bir burcun üstüne gidilirmi, cik cik cik..Simdi digerlerini okuyacâgim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sule m

      Demek ki bazılarımız burcundan iğreniyor bazılarımız da koruma ihtiyacı hissediyor bu yorumları okuyunca :)
      Diğerleri de yerden yere vurulmuş. Kimseye torpil geçilmemiş merak etme :D

      Sil
  26. Burcumla yükselenimin ilk cümlelerini okudum atarımı bırakıyorum.......

    YanıtlaSil
  27. tam beni anlatıyor :)) ay ne güldüm okurken ha haaaaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nihal Baysal Koçer

      Aa ilk defa yazılanları kabul eden biri çıktı haha :D

      Sil
  28. Benim burcum o kadar kötü çıktı ki bu zamana kadar keşke inanmamışım dedim içimden.. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emrah Özdemir

      İnansak kendimizi camdan atarız sanırım :D

      Sil
  29. Ahahaha ilk okumamın üzerinden baya geçti unutmuşum. Yine çok güldüm ya. içi dolu egocuk!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamska

      Ben ilk defa okudum bunları o yüzden çokça güldüm :D

      Sil
  30. Puahahah ne hoş bir paylaşım ama yerin dibine sokmuşlar ASLANI..Ne desem bilemedim, biraz ego var da yine de hak etmedim ben bunları ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böğütlen lim

      Hiçbirimiz haketmediiikk :)
      Hem egosu olmayan burç mu var allah aşkına :D

      Sil
  31. Ben Başağım ve büyük bir çoğunluğu doğru bunun ya :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mien bak oraya ne kadar dürüst olduğunu eklemeyi unutmuşlar :D

      Sil
  32. Hep ikizler burcuna yüklenilsin zaten, alışkınım ben. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şenay benderli

      Hakikaten yaa en çok eleştirilen burç ikizler sanırım :)

      Sil
  33. Yok yahu dedikoduyu o kadar abartmıyorum. (he kovayım asdsdd) yalnız harbiden kendimden soğudum bir kaç saniye :DD

    Ben günlük yorumları okumuyorum ama karakteristik özellerinin hemen hemen hepsini taşıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. D.S.K.

      Hadi hadi herkes bayılır dedikoduya inkar etme şimdi :D
      İlk okuduğumda bende de aynı etkiyi yapmıştı :D
      Ben de günlük yorumları okumam pek. Ama özellikleri okuyunca ilginç geliyor insana :)

      Heey yazaralrla ilgili olan yazımda yorumunu telefondan bakarken yanlışlıkla sildim. Ben de mailimden kopyala yapıştır yaptım. Prensiplerimden biri hiç kimsenin yorumunu silmem :) O yüzden böyle telafi etmeye çalıştım. Kusuruma bakma olur mu :(

      Sil
    2. Yani dedikodu mutlaka oluyoda şimdi yanımda oturan birinin tuvalete falan gitsede çekiştirsem diye gözünün içine bakmıyorum yani :DD

      Yahu dedim ya insanlık hali olur öyle şeyler ne kusuru :)

      Sil
  34. :)) çok sert bir oğlak tarifi olmuş.yine de çoğu gerçekleri yansıtmıyor değil bence. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. esma sümbül

      Hepsi çok sert :) Eminimki herkes benzer yönler görmüştür yazılanlarda :)

      Sil
  35. Başladım da bitirmeden bıraktım, yok ben burcumdan soğumak istemiyorum :P
    Ama haklısın yani ayrım olmalı, mesela boğa burcu kadın olur mu, boğa yani adı üstünde dimi ama :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Titania

      Tamamen okuduğunu biliyoruuumm :D
      Yani boğa kadını :D cık cık cık hiç olmuyor :D

      Sil
  36. Bende başlayıp da bitiremeyenlerdenim; kendimden tiksinmeme gerek yok herhalde?
    Burcum başak; okuduğum kadarıyla da pek iç açıcı değil gibi mi - acaba :)

    Sevgi ve selametle;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pembişimm tabi ki tiksinme kendinden. Vallahi çok üzülürüm bak sonra benim yüzümden oldu diye :D
      Amaan bakma sen orada yazanlara eğlenmişler bizimle ne güzel :D
      Sevgilerle kuzum :)

      Sil
  37. Okuyup gülüştük eşimle:))

    YanıtlaSil
  38. Bizim site için istinat duvarı yapacaklardı, duvara gerek yok ben dururum dedim:-))))

    YanıtlaSil