3 Nisan 2014 Perşembe

Uykuya Direniş

Çok uykum vaar. Bu ara kaç saat uyursam uyuyayım dinç kalkamıyorum. Kendimi 70lik teyzeler gibi hissediyorum sabahları. Çok uykum olmasına rağmen ve sabah bilgisayar başında geçirdiğim şu dakikaları hatırlayıp kendimi "pıçaklayasım" geleceğini bilmeme rağmen buradayım ve direniyorum. Ayy bu cümleyi kurarken yorulduuum :)

Sanırım 2 saate yakın bir süredir bugün yapılan paylaşımları okuyorum. Daha okumak istediklerim var ama  dayanamıyorum. Göz kapaklarım yerçekimine yenilmek üzere.

Bilgisayar başında olduğum süre boyunca Titania'nın önerisi üzerine dinlemeye başladığım Radyo Eksen'i dinliyorum. Çok hoş ve dinlenesi şarkılar çalıyor. Değişik, farklı.. Bazen de ergenliğimin en çekilmez dönemlerinde dinlediğim eski şarkılar çalıyor. Bir şeyler hatırlatıyorlar bana gülümsüyorum =)

Uykum var şikayetimden sonra şuna geçiyorum okuyucu. Karnım da aç. Ve hatta sanırım açlık sınırını da geçmiş olmalıyım ki midem gurultularla isyan ediyor. Şunu bekliyorum, her gece odanın kapısından kafasını uzatan annem bir gelse de hal hatır sorsa bana ne güzel olur   Ben de "acıktım sanki anne yaa" diye bir gönderme yapsam. Belki insafa gelir de bir şeyler hazırlar kızcağızına diye düşünüyorum. Ama yok. Bu akşam gelmeyesi tuttu. İş başa düştü yapacak bir şey yok. Bu gurul gurul sesle de uyunmaz ki.

***

1 Nisan şakamdan bahsedeyim bari gelmişken :) Şu an boynumda olan ve çok sevdiğimden bahsettiğim sevgili kolyeciğimi bana doğum günü hediyem olarak veren "Sonsuz"la -aa bak böylece isim de bulduum. sevdim ben bu ismi sevdim. Bundan sonra erkek arkadaşımın ismi Sonsuz olsun :)- telefonda konuşurken bir uyuzluk yapasım geldi. 

"yaaa inanmıyoruuumm" diye inandırıcı bir ses tonuyla "kolyem yoook" dedim. "Evde bir yere düşmüştür yaa, sabah bakarsın telaşlanma hemen" dedi. "Ya bulamazsam, çok üzüldüm yaa" şeklinde acıtasyona devam ediyorum. "Gider alırız aynısını bulamazsan, ne olacak ki olabilir, kaybolabilir" diyor Sonsuz da. 
O kadar da masum geliyor ki sesi. Kıyamam kii =) "Şaka yaptıım. Boynumda, kaybolmadı" diyorum sonra. "Küçük bir 1 Nisan yapayım dedim" diye gülüyorum. Sonra bir sessizlik...Sonra bir daha sessizlik.. Sonra bir daha...

İçimde bir korku. "Alo, alo aşkım orada mısın?" 
 "Sen benle dalga mı geçiyorsun Seda yaa. Ben bütün gün yorgunluktan ölmüşüm. Gecenin bu saatinde benle dalga geçmeye çalışıyorsun" şeklinde ciddi bir ses tonu. Ne diyeceğimi şaşırdım. O kadar gerçek ki o ses tonu. " Ya ne var ki bunda kızacak? Kızmadın değil mi sen de bana şaka yapıyorsun Aşkım. Biliyorum şakaa" derken "Tamam Seda ya konuşmak istemiyorum. İyi geceler sana" deyip kapatıyor telefonu suratıma. 

İçimden "yok canım kızmış olamaz. Böyle ufak bişey için kızılır mı? O da şaka yapıyor bana" diyorum. İnanmıyorum kızdığına ama ufak bir ihtimal var tabi. Ya cidden kızdıysa. Hemen arıyorum. Sonuna kadar çalıyor açan yok. Vallahi yok. Aha şimdi yandım diyorum kendi kendime. Hemen mesaj kutusuna dalıp "böyle basit birşeye kızdıysan beni çok üzdün bunu bil" yazıp heyecanla gönderiyorum. Gözüm de ekranda. Bir yandan da yok canım kızmaz diye kendimi teselli ediyorum.
Yihuuu arıyooor :)

Daha çaldığını görür görmez açıyorum. Kahkaha atıyor yaaa pislik :D "1 Nisan öyle değil böyle olur" diyor tabi beklediğim gibi. Sonra inandın mı inanmadın mı muhabbeti dönüyor bir süre :)
Ama bir an gerçekten o kadar korktum ki. Şaka olması için çok dua ettim içimden  


Ayy iyi ki var yaa seviyorum Sonsuzu =) Bugün birlikteydik 3 saat falan çay kahve keyfi yaptık. Sonra beni eve yakın bir yere bırakmaya çalıştı arabayla. Kimsenin görmeyeceği şekilde! Küçük yerde insanların fantezileri yüzünden böyle işkencelere maruz kalabiliyorsunuz. Ha birlikte dolmuşa binmişiz ha arabaya binmişiz. Akıllarına getirdikleri saçmalıklar yüzünden olan bize oluyor, deli oluyorum. Mahallede kaç tur attık müsait yer bulacağız diye :)

Özlüyorum yaa, haftada bir gün görüşmek çok aaazz. İşkence gibi hatta :) Ama olsun özlemek de güzel  

11 Nisan'da da sonsuzun doğum günü ve ne yapacağıma, ne alacağıma henüz karar vermiş değilimmm. Az da kaldı yaa. Bir erkeğe hediye almak kadar zor birşey olamaz sanırım.

Neyse ben kaçayım artık. Midemin gönlünü yapıp uyuyayım. İyi geceler, güzel rüyalar hepinize a dostlar  


27 yorum:

  1. evet evet aç aç uyumak çok zor olmuyor :)
    çok korkunç bir şaka olmuş insan gerçekten şaka mı gerçek mi diye yanılır :) ne yazık ki bende haftdada bir görüşmek durumunda kalıyorum ve gerçekten yetmiyor:( zaten elalem ne der dedikodusu en uyuzu!
    Hediye işi off en zoru kolay gelsin şimdiden az zamanın kalmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya sorma ciddi ve şaka arasında gidip geldim korkudan :)
      Haftada bir görüşmek gerçekten çok zorluyor insanı. Hele bazen o kadar özlüyorum ki yolda bir saniye bile görmek iyi gelebiliyor :)
      Az zaman kaldı ya evet ve benim daha hiçbir fikrim yok :)

      Sil
  2. Erkeğe hediye bulunamıyor gibi :D Şakana aldığın tepki ilginçmiş :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkeğe hediye almak kadar stresli bir şey yok benim için. Ne zor bir cins bunlar yaa =)

      Sil
  3. Canım yaaaaa gülümsettin beni gece... :)Sonsuz da çok güzel isim olmuş he:)Ben de aynı şikayetlerden muzdaribim bu aralar...Havalardan ve günlük streslerden olsa gerek...Geçecek inşallah...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gece gece ufak bir gülümsemeye sebep olduysam ne mutlu bana :)
      Ben de sevdim sonsuzu :)
      Ya evet havalar bir öyle bir böyle olunca benim de dengem bozuluyor :)

      Sil
  4. :)))) Çok eğlenceli bir gün geçirmişsin belli :)) Sonsuza onun isminin başharflerinin olduğu altın ya da gümüş kol düğmesi alabilirsin veya şık bir saat.Tabii böyle şeylerden ikinizde hoşlanıyorsanız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tavsiyen için :) Saat olabilir aslında. Haftasonu biraz göz atayım saat modellerine :)

      Sil
  5. Ac ac uyunmaz ben de çilek yedim 1 2 saat once simdi uyumaya calismaca. Erkeklere hediye zordur sevgiliye daha da zordur :))

    Bi de uykunla ilgili ne düşünüyosan aklını ne yorusa sabaha ertele düşünmeyi daha rahat uyursun. Tabii başarabilirsen.. ben de epey zorlu uyuyorum da taktik buldum :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çilek çok severim kii =)
      ya evet sevgiliye çok daha zor :) Aklımda birkaç bir şey var ama bakalım. Biraz daha düşüneyim :)
      Vuhu bunu başarmak ne kadar zoor :) Sabaha ertelemeyi düşünürken bile uyuyamam ben :) Keşke aklımızı tamamen boşaltmak mümkün olsa :)

      Sil
  6. Bu yazıyı okuyup bu yorumu yaparken senin gibi aç ve uykuluyum biliyor musuuun T_T Yarın da erken uyanmam gerek... Ama okumak da istiyorum işte. Ne yapalım demek ki göze almışım geç uyuyup erken uyanmayı di mi :)

    Ava giderken avlanmışsııın :) Bay Sonsuz da iyi oyuncuymuş amaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy aynı acınası durumdaymışız desene :) Ben de sabah erken kalktım. Küfür ede ede :)
      Ya sorma çok fena bir oyun oynadı bana. Tekrar aramasa ben de bir daha aramayacaktım. Bütün gece ağlayıp zırlardım tek başıma artık :)

      Sil
  7. :) Haketmişsin sen ne güzel de bozmuş seni oh canıma değsin:D:D:D
    Tabi zayfsın ya ne güzel ye istediğini :D Ben akşam 6 dan sonra hiçbişey yemicem diye evde dört dönüyorum:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaayyy sen kimin tarafındasın yaaa :) aşk olsun :) Kız valla kalbime inecekti :D
      Akşam 6 çok erken bee. Bari 7 yap onu. 1 saatten bir şey olmaz :)
      Nerdesin sen kaç gündür kız :)
      Akşam seni arayacağım bu arada. Eve gelince bana msj at emi :)

      Sil
    2. ya seçimlerde okul görevlisiydim bi de cumartesileri özel ders veriyorum resmen eve gelip uyudum düne kadar kendmi anca toparladım:D okuyacak ne çok şey birikmiş oley:D

      Sil
  8. Aşk budur, sevda budur, hayat budur :))

    YanıtlaSil
  9. Uykusuzluk... En büyük düşmanım sanırsam :) Kendi blogumda da bir yazı yazmıştım bugün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok sık yaşamıyorum bu uykusuzluk sorununu ama arada olması bile canımı sıkıyor :)
      Ben senin bloğuna giremiyorum bu arada :(

      Sil
  10. Uykusuzluk başa bela, bir süre sonra kahve bile kar etmiyor. Ben uyku düzeni zor da olsa oluşturdum ve o kadar rahatladım ki anlatamam :))

    Haftada 1 görüşmek az cidden insan özlüyor bayağı, çok iyi anlıyorum. Biz 5 gün görüşüyoruz nerdeyse ama yine hemen özlüyoruz :))

    Hediye amma zor yahu... İhtiyacı olan bir şey varsa ağzını ara hemen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O uyku düzeninden darısı başıma diyorum o zaman :)
      5 gün müüüü :o gözüm kalmış olmasın ama süpermişşş :)
      Ben de bir ağzını aradıktan sonra kesin kararımı vereceğim bakalım =)

      Sil
  11. Sonsuz'un şakası da iyiymiş :) ne güzel isim buldun böyle sevdim bende bu ismi :)
    senin de anlamlı bir hediye bulman lazım Sedacım kolay gelsin diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya sorma ödümü patlattı :)
      Of bir erkeğe anlamlı hediye almak kadar zor birşey yok. Kaç gündür düşünüyorum ve sadece 6 günüm kaldı :(

      Sil
  12. erkeklere hediye almak daha zor ya.Ben erkek için hediye baktığımda kafayı yiyorum resmen :)
    Sonsuz :) hımm blogger çiftlerinden biri daha :)
    1 Nisan şakanız da güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkeklere hediye almak tam bir işkence ve seçenek çok aazz. Sinir oluyorum bu yüzden :)

      Sil