6 Ocak 2014 Pazartesi

Ve Tatil Bittiii...




Istanbul'dan evime döndüm ne yazık ki.. Çok güzel vakit geçirdim.. Yeni yıla üniversiteden en iyi arkadaşım Aylin'le girdim. İkimiz için de çok iyi oldu bu değişiklik. . Çünkü uzun zamandır görüşmemistik.. Ve benim anlatacak o kadar çok derdim vardı ki eminim Aylin'in kafası sismistir beni dinlemekten :) 5 yıl yaslandırdım kızı :) Ama çok harika haberlerim de vardı tabi ki ona :) 

Şimdi biraz yolculuğun başlangıcına dönmek istiyorum :) Bulunduğum yerden Esenlere gitmek iki saatimi alsa da Esenlerden otobüsün karşıya geçmesi saatlerimi aldı. Ama oranın trafiğini bile özlemişim :) Otobüste giderken geçirdiğim 4 yıl iyisiyle kötüsüyle gözümün önünden akıp geçti. . Sonra bir de servis beklemek var tabi :) Servisle Kadıköyüme gittim :) Ordan oraya dolanmaktan midem bulanmisti artık, , bişeyler yemenin vakti gelmişti :) Hemen kendimi Kovana attım. O mis gibi kokuyu hissedince ne yiyecegime karar vermek çok zor oldu.. Ama bi yandan da kendimi tutmaliydim çünkü Aylinin benim için deli gibi yemek hazirladigindan emindim :)

Ordan çıkıp Üsküdar'a Aylin'in evine gittim. Tahmin ettiğim gibi harika bir menü beni bekliyordu :) Ve tabi ki benim tercihlerim göz önünde bulundurularak alınmış rakı :)Oraya gidince herşeyi hissettigimden de fazla ozledigimi gördüm. 

Benim için çok özel bir yeni yıl oldu anlayacağınız. . 

Ayrıca servisle Kadıköye giderken okulun önünden geçerken okulu bir kez daha sevmedigimi anladım :) 

Ertesi gün bir Kadıköy turu yaptık.  Makyaj Ürünleri, takı ojeler gibi ufak tefek alışveriş yaptık. 

Tabi ki benim orda olmam Aylinin sabah erken kalkıp işe gideceği gerçeğini degistirmiyordu :) Ama itiraf ediyorum ki sen kalkınca senin yastigina da yayilmak harika bir duyguydu Aylin :))

Daha sonraki gün yurttan bir arkadaşımla görüştüm.Gorusmek istediğim daha çok kişi vardı ama uymadi ne yazık ki. Bir dahaki sefere eksiksiz olacak insallah. Onunla da bol bol dedikodu yaptık :) Ve tabi ki kitliktan çıkmış gibi yedik :) Eve dondugumde koca bir göbek vardı önümde :) Ama mutluyum huzurluyum yine olsa yine yerim :)) 

Ve senle çay demleyip o masada oturup muhabbet etmek paha bicilemez Aylin :)) 

Cuma günü arkadaşımın çalıştığı buroya gittim.  Hem işyerini görmüş oldum hem de aynı buroda çalıştığı bana hep bahsettiği kişileri tanımış oldum.

En güzeli tabi ki c.tesi günüydü. Çünkü haftasonuydu ve Aylin de evdeydi yuppi :)) Kahvaltimizi yaptık ve Beykoza gideceğiz diye otobüse bindik. Ama o kadar çok trafik vardı ki ve otobüsteki o iğrenç kokuya daha fazla dayanamayacagimizi düşündüm :) Ve Çengelköy de inip Çınaraltı'na gitmeye karar verdik. Hem bütün vaktimizi yolda gecirmemis olacaktık. Tabi ki oraya girmeden Tarihi Çengelköy Börekçisinden boreklerimizi aldık. Başka bir yerden de keklerimizi :)



Orası özellikle de haftasonları çok kalabalık olduğu için yer bulabilir miyiz diye düşünürken en güzellerinden bi masaya oturduk, cayimizi da istedik. Herşey harikaydı.  Bir pisi pisi misafirimiz bile olacaktı masada nerdeyse :)

İkimizi fotoğraf çekecek birilerini bulacağız diye mahvolduk bütün gün :) 



Orada güzel bir muhabbet manzara ve çay keyfinden sonra tekrar Kadıköy'e gittik. Tabi ki en sevdiğim seyyar midyeciden midyemi yemeden gidemezdim :) Ben ki midyeyi yemeden nefret eden bir insan olarak ilk midye deneyimimi tam Aylinle yasayacaktim ki midyeyi elime aldığım gibi ben yapamayacağım galiba demiştim yıllar önce :) Şimdi ise nasıl alıştım hatırlamıyorum ama büyük bi keyifle yiyebiliyorum :) 

Ve pazar günü veda vaktiydi İstanbula.. Yine yolculuk zamanıydı.. 6 ayın bende neler değiştirdiğini görmüştüm ve yeni yıla gerçekten çok yenilenmiş bir şekilde girdim sanırım :) Ruhum bile dinlenmişti.. Anladım ki vedalar ve bitisler hakikaten yeni merhabalar ve yeni başlangıçlardı..

Artık yeniden İstanbula ve arkadaslara özlem vakti :) Ama bu sefer arayı bu kadar acmayacagim kararliyim 6 ay ne yahu yuhh  :))) 

Özlemek güzel şey. ..

Sevgilerle....



4 yorum:

  1. seeee daha senin gitmene tam olarak alışamamışken bu yazı içime işledi resmen:( bütün yazıya yorumum şu ki 6 ay daha gelmezsen kapıdan almam seni özlemek güzel ama bi yere kadar arkadaş:) görende 10 saatlik yoldasın sancak:) tamam tamam sakinleşip güzel yorumlar yapıyorum:) İyi ki varsın se herşey bi yana seni özlerken sana anlatacak anılar biriktirmek bile güzel....

    YanıtlaSil
  2. Anaa dayak yemise döndüm vallahi :)) tamam be 6 ay daha beklemeye niyetim yok :) sen de iyi ki varsın canım benim :)

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldin bloğa, yeni keşfettim sayfanı:)
    Bana da beklerim, sevgilerle

    YanıtlaSil
  4. Hosbuldum :) tabi ki ne demek :)

    YanıtlaSil