2 Şubat 2015 Pazartesi

Haftasonu Notları :)

Uzun zamandır bu kadar ağır pazartesi sendromu yaşamamıştım. Bunda Serkan'la geçen bir haftasonunun da etkisi büyük tabi ki. En güzel anlarda zaman bu kadar hızlı geçmek zorunda mıı? :)

Önceki yazımda paylaştığım gibi Serkan'la Edirne'ye gittik. Şansımıza hava da o kadar berbattı ki. Yol boyunca yağmur yağdı ve rüzgardan arabanın savrulduğunu hissettik. Biraz tırsmış olsam da çaktırmadım. Aslında kimi zaman acaba varabilecek miyiz diye düşünmedim değil yani :) 

Sağ salim vardıktan sonra kahvaltılık ve yemeklik alışveriş yaptık. İşte en çok bu anları seviyorum. Sanki böyle evlenmişiz de mutfak alışverişi yapıyormuş gibi tatlı bir duygu :)

Bu haftasonu kendimle ilgili farkettiğim en önemli şey çok midesiz olduğum. Serkan'ın sürekli "birayla bu yenir mi aşkım yaa" uyarılarına rağmen midemi karıştırmaya devam ettim. Sanırsınız ki kırk yıllık alkoliğim :) Hiç de birşey olmadı vallahi. Bana göre birayla tatlı tuzlu herşeyin gideri var :)

Havanın haftasonu boyunca kötü olacağını bildiğimiz için dışarı çıkarız, orayı burayı gezeriz şeklinde plan yapmamıştık zaten. O yüzden pek hayal kırıklığı yaşadığımız söylenemez. 

2 gün boyunca evde olunca daraldık tabi. Bir de üstüne dün öğlen elektrikler bir kesildi gelmek bilmedi. Soğuk,fırtına,yağmur demeden dışarı çıktık. Biraz dolaşıp,ben tavlada yenildikten sonra da eve döndük. Yenilmezsem hatrım kalır zaten :)

Edirne'ye gitmeden önce 30-40 tane falan küçük mum almıştım. Eğer sürpriz yapma fırsatım olursa diye :) bkz. romantik mod :)) Ama tabi her dakika yan yana olunca öyle bir fırsatı yakalayamadım. E diğer türlü de hadi bunları yakalım romantik bir ortam olsun demek de istemedim.

Bu yüzdeeen elektriklerin kesilmesi benim için süper bir tesadüf oldu. Dışardan eve geldikten sonra Serkan "hava iyice kararmadan mum alayım" deyince tahmin edersiniz ki havalara uçtum :)) O çıktıktan sonra başladım mumları yakmaya.Serkan gelmeden önce hepsini yakabilmek için gerçekten sınırlarımı zorladım. Arka arkaya yakınca çakmağın basma yeri o kadar ısındı ki baş parmağım yandı diyebilirim. 7-8 tane mum kalmıştı ki merdivenden ayak seslerini duyunca hemen diğer odaya geçtim. Kapı açıldı ve sanki yanlış eve mi geldim der gibi surat ifadesini görünce çok mutlu oldumm. Bu sürprizi yapamadan dönseydim gerçekten çok içimde kalırdı :) Onun şaşırıp mutlu olduğunu görmek herşeyden güzel.

Bu tür şeyleri filmlerde görünce off ne saçma diye düşünürdüm. Güzelmiş meğer :)

Yemeği bile mum ışığında hazırladım. Evet okuyucu çok fedakar olduğumu düşündün biliyorum :P 2-3 saatimiz mum ışığında geçince artık tamamen ümidi kesmiştik ki elektrikler geliverdi.

Ve işte asıl macera o zaman başladı. Serkan GS maçı özeti için o kanal senin bu kanal benim gezerken ben dır dır yapmaya devam ettim. Top peşinde koşturan adamları izlerken nasıl bu kadar dikkat kesilir bir insan anlayamıyorum :)

İster istemez şunu düşündüm birlikte kaldığımız süre boyunca; bence evlilik öncesi çiftlerin birbirinin ev halini görmesi gerekiyor kesinlikle :) Ne bileyim bence o zaman daha sağlıklı bir evlilik kurulabilir diye düşünüyorum. Diğer türlüsü sanki kumar oynamak gibi birşey bana göre. Evlendiğin adamı/kadını evlenince tanıyorsun. Biraz mantıksız sanki. Hı tabi ki iki gün aynı evde olmakla da tanıyamayız. Ama en azından bazı alışkanlıklar,huylar gözlemlenir. Aa pardon tabi bizim toplumumuzun vazgeçilmez tabuları vardı bir de değil mi :) Neyse bu konu uzar gider anacım :D

Film tavsiyesi istemiştim gitmeden önce. Film önerisinde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Laptoptaki problem sebebiyle bu planı gerçekleştiremedim. Ama izlemek istediğim filmler edindim sayenizde :)

Haftasonu özeti geçtim sizlere. Şu anda da kendi odamda olmanın ve yarın işe gidecek olmanın burukluğunu yaşıyorum ne yazık ki :)

Biraz da sizleri okuma vakti. İyi geceler... :)

31 yorum:

  1. evren sana torpil geçiş ya :D elektriklere bile müdahale etmiş daha ne olsun :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lady Witch
      Ya hiç sorma :D Beni ne çok seviyormuş meğer :)

      Sil
  2. Bak ben de bilmeden film tavsiyesi vermişim :)) Bu arada yazın çoooook tatlı, tamamını gülümseyerek okudum. Tamamına da katılıyorum :) Birlikte mutfak alışverişi hissi, aynı evde yaşıyormuş hissi.. O kadar tatlı şeyler ki. Ben de öyle mumlar almıştım, mumları yakarken nerdeyse saçım yanıyordu. Biliyorsun saç bir yanmaya başlayınca kafa direk tutuşur Allah korusun. İstanbul bana kızmıştı ya bir şey olsaydı diye, elime yüzüme bulaştırmıştım. :D:D Ama sonra telafi ettim haha :D Sürprizini başarıyla yapabildiğine sevindim canım. Allah daha da mutlu etsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Moira M
      Olsun çok teşekkür ederim yine de :)
      Yaa gerçekten mi tamamen içimden gelenleri döküverdim :D
      Aynen ben de saçımı kaptırıyordum neredeyse. Dikkatli olmak lazım :)
      Çok sağol canım benim. Tüm sevenler mutlu olsun der ve noktayı koyarım haha :D

      Sil
  3. Elektriklerin kesilmesi ilk kez güzel bir şeye vesile olmuş:))) Güzel bir haftasonu olmuş çok sevindim... Kesinlikle aynı fikirdeyim birlikte kalmalı evlilik öncesi çiftler... Tatil yapmalı ki doğal hallerinde de tanıyabilsin çiftler birbirlerini... Eh toplum konusunda da katılmamak ne mümkün sana:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Persephone
      Kesinlikle, o kadar sevindim ki elektrikler geceye kadar gelmeyince :)
      Belki de herkes o şekilde gözlemlese evlenmek istediği kişiyi, her yönüyle görebilse boşanma oranı çok daha düşük olabilirdi kim bilir :)

      Sil
  4. Yaa çok mu çok tatlısınız siz :)
    Cidden hani "relationship goals" denen bir olay var ya, benim için tam olarak öylesiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Titania
      Bak hiç öyle düşünmemiştim haha :)
      Teşekkürler canım benim :)

      Sil
  5. :D Ya ben final sınavını mum ışığında çalıştıydım . FF aldım ya o sınavdan :/ . Neyse bütden geçerim inşallah. Elektiriksiz bir hafta sonunu düşünmek istemiyorum yanlız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emrah Özdemir
      Mum ışığında çalışmasam ohooo diyosun yani :)
      Şaka bir yana o ortamda zor tabi ki çalışmak :) Umarım geçersin.

      Sil
  6. romantik fıstıııkkk :) serkan çok şanslıı yaa değerini bilsin. Bu futbol nasıl bişeyse adamları hipnoz ediyor. Bi gün de maç bileti alırsın sürpriz yaparsın heheh :) Ne güzel yaa maşallah size sevginize hayranım şekerim , sonsuza kadar böyle kalın hep <3<3<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kreatif Baskan
      İkimiz de şanslıyız ona haksızlık edemeem :D
      Evet aklımda aslında, maç bileti güzel olabilir :)
      Çok sağol canım benim. İnşallah hep böyle devam eder :)

      Sil
  7. amannn ne kadar tatlı bir haftasonu olmuş bu böyleeeee
    çookkk sevindim senin adınaaa :)
    amaann tabuların canı cehenneme :P sen mutlu yeter ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslı Yılmaz
      Sağol canım benim :)
      Aynen öyle. Önemli olan mutluluk :)

      Sil
  8. Yaaa çok güzel ben de yakın zamanda sevdiceğimle Ordu gezisi yapacağım <3. Yazından sonra o kadar heyecanlandım kii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. busrakkus
      Yaa ne güzel. Ben de böyle uzak bir yerlere gitmeyi çok istiyorum ama bakalım :)
      Umarım çok güzel vakit geçirirsiniz :)

      Sil
  9. Evlenmeden önce ev hayatını, alışkanlıklarını yaşayarak öğrenmek bencede çok önemli. Hep reklamlar kısmı oluyor öbür türlüsü. Gerçeklerle yüzleşince kötü oluyor. Anlaşabildiğin sevdiğin birini bulmak herkese nasip olmuyor. Bencede şanslısınız ikinizde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kadriye
      Evet gerçek kişiliklerimiz bence asıl ev ortamında ortaya çıkıyor.
      Teşekkürler, umarım hep böyle devam eder :)

      Sil
  10. çeyiz nası gidiyooooo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone
      İyi gidiyoo :) Bu haftasonu madame coco turu yapmayı düşünüyorum. Bornoz takımları falan :D

      Sil
  11. Allah sizi nazarlardan saklasın ya hep böyle mutlu olun çok tatlısınız :)
    İnsan sevdiğiyle bir arada olunca yağmur filan bir önemi kalmıyor ama ya dimi :)
    Elektriklerin kesilmesi gerçekten çok hoș bir tesadüf desene kader yardımcın olmuş daha beraber geçireceğiniz nice güzel anılara diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jysra Reçani
      Çok teşekkürler tatlım benim :)
      Evet ya valla dışarda kıyamet kopsa umrumda değil sanki :D Biraz bencilce ama napayım :D
      Amin canım benim, sağol :) Seni görmek çok güzel bu arada ♥ :)

      Sil
  12. Tamam itiraf ediyorum elektirikleri kesmek benim fikrimdi :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Menen
      Aman tanrım bu iyiliği asla unutamam :D
      Sen de kayboldun bu aralar. Özlettin kendini :)

      Sil
  13. Yanıtlar
    1. Zamska
      Buralardayım kuzuumm :)
      Hasta oldum da biraz. İyileşmeye çalışıyorum :)

      Sil
  14. madam coco bak osmanbey'de var çokoş. ramada otel'in yanında. ayrıca bak bi de oysho, esse, çakra, english home da çok güzeel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep
      İstanbul'da değilim ki ama been :( Burada ulaşabildiğim 2 yer var coco ve English home :)
      Hı birde Karaca var o da fena değil :)

      Sil
  15. ne iyi geldi bu yazı ya terapi gibi Allah mutluluğunuzu daim etsin. Ne tatlı bi tesadüf olmuş o elektriğin gitmesi :)
    içimi ısıtan bi yazı olmuş bu yüzden bir teşekkür etme isteği doğdu içimde saçma olacak ama teşekkürler bu yazı için etmesem içimde kalırdı valla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yumiyum
      Yaa canım benimmm :) Rica edeyim ben de o zaman :D
      Hepimizin mutluluğu daim olsun :)

      Sil