3 Mart 2014 Pazartesi

Yeniden Yeni Hedefler


Her haftanın ilk günü yaptığım gibi bugün de yeni hedefler edindim kendime. Bu her Pazartesi rejime başlamaya benzedi.
 
Tam olarak yerine getirmeyi beceremesem de hedefler beni motive ediyor sanırım. Beceremedim diye hiç bozulmuyorum da. Barışığım başaramadığım hedeflerimle :) Bir yandan da hayallerim var tabi. Onlar ayrılmaz parçam :)

Ama hayal kurmak hedef gibi değil. Farklılar hem de çok. Hayal kurmak daha kolay ve daha zevkli :)
 
 
Yarına çıkacağımız belli değilken amaaan günler çuvala mı girdi. Daha uzuuun zaman var önümde, daha gencim diyerek umursamıyorum bazen :)
 
Ama zaman da çok çabuk geçiyor yani çaktırmadan çaktırmadan. Özellikle de bu haftasonları nereye yetişecek de bu kadar hızlı geçiyor anlamıyorum. 
 
Güzel bir Pazar günü geçirdim. Mutluluk, gülücük ve aşk dolu bir pazardı :)) Hiç bitmesin istedim. Ama isteğimi duyan yok ki ah ah :)
 
 
En büyük sorunumuz ne yiyeceğimize karar vermek olsun :) Hem benim karar vermemi istiyor beyefendi, hem de ben "o zaman kumpir yiyelim" deyince, "hmm bence bugünlük ben karar vereyim" diyor :)
Beraber olduğumuz süre boyunca sadece güldük.

Eve dönmek için dolmuşa bindiğimizde suratım asıldı tabi. İnsanlardaki merak duygusu beni öldürecek bir gün. Alt tarafı dolmuşta yan yana oturuyoruz. Sırf bu yüzden o bakışlara maruz kaldığımız için küçük yerde yaşamaktan nefret ediyorum. Sanki kafalarının üzerinde baloncuk içinde acaba kimin kızı, kimin oğlu diye düşündüklerini görür gibi oluyorum. Tanıyan zaten tanıyor. Size ne, size neee diye bağırasım geliyor :)

Özel hayata saygı sıfır arkadaş ya. Yıl olmuş 2014 hala aynı bakışlar, aynı zihniyet. Tanısak da dedikodusunu yapıp anasına babasına kadar ulaştırsak sevgilisi olduğunu  :)

Sonuç olarak bir haftayı geride bırakıp yeni bir haftaya girdik.
 
Bu Pazartesi de sendromsuz benim için. Umarım hep böyle olur. Sabah çok uykum olmasına rağmen isteyerek kalktım. Heves işte :)

Herkesin güzel ve musmutlu bir hafta geçirmesini diliyorum.

 Hoşçakalınn :)
 
 
 
 


21 yorum:

  1. O insanlar sadece küçük yerlerde değil bence; onlar heryerde ne yazık ki... Hatta senin rahat olduğunu görüp daha da sinir edici bakabiliyorlar..Kendileri sevmemiş/sevilmemiş mi acaba :)
    Hedefler ve hayallere ben de katılıyorum..En güzeli de onlarla barışık yaşamak; yapamadım diye kendine bozulmamak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle onlar her yerdeler doğru söylüyorsun :D Ama hiçbiri umrumda değil vallahi yeter artık :) Her şeyle barışık olmak lazım. insanın ruhu yorulmuyor o zaman :)

      Sil
  2. Çok pozitif bir yazı, umut verdin bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yasarsan yaşa umut hep yanında olsun :)

      Sil
  3. Umarim hepimiz icin guzel bir hafta olur ne kadar samimi bir diliniz var yazilarinizda:) Ozel hayata saygi konusuna katilmamak elde degil canim sadece kucuk yerlerde degil buyuk yerlerde de oluyor kafalari degistirmek lazim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. O samimiyeti yansıtabiliyorsam az da olsa ne mutlu bana :)
      Bu kafalar daha nice yıllar değişmez :)

      Sil
  4. Bazen hiç beklemediğim yerde, hiç beklemediğim bakışlarla karşılaşıyorum. Yorumlarda herkesin de dediği gibi büyük/küçük yer diye bir şey yok, kafa her yerde aynı kafa... Yanımda eşim (ki eşim olmasa bile ne farkeder), el ele yürüyoruz, kocaman öpüyor beni. Bir amca kötü kötü bakıyor... Sana ne cancağızım, sana nee...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru büyük/küçük yer hiç farketmiyor. Sen o kafayı al dünyanın en modern yerine götür bakışları ve düşünceleri yine aynı olacaktır :)

      Sil
  5. cok hos bır yazı bayıldım



    bloğumda cekılsım var beklerım*-*

    YanıtlaSil
  6. o insanlar her yerde var sadece küçük yerlerde değil
    insanlar gittikleri yere merağını da götürüyor
    bazen hiç tanımadığım birdaha görmeyeceğim kişilerden o bakışları alıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç tanımadığımız ve birdaha hiç karılaşmayacağımız kişiler bu merak konusunda daha da başarılı :)

      Sil
  7. Başaramadığın hedeflerinle nasıl barıştığını bi ara öğretmelisin bana.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bu konuda oldukça beceriksizdim :) Sadece zor da olsa bardağın dolu tarafından bakmayı öğrendim zamanla melo dram. Çünkü diğer türlü hep şikayet ederek, yapamadıklarıma üzülerek çekilmez bir insan olmuştum :)

      Sil
  8. En iyisi içinden geldiği gibi yaşamalı hayatı
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Hayat bizim hayatımız içimizden geldiği gibi yaşamayacağız da nasıl yaşayacağız başka :) Zaman bir daha geri gelmiyor. Kıymet bilmek lazım :)

      Sil
    2. Kesinlikle değerini bimeli
      :)

      Sil
  9. çok sırıttım bu sölediklerineeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de sırıtmaktan başka birşey gelmiyor elimden deep :D

      Sil