12 Mart 2014 Çarşamba

Sürücü Adayı Alerjisi!



Sinir oluyorum sinir. Direksiyon dersinde trafikte nasıl sinirlenilir onu öğrendim en çok.Hatta sinirlerini yatıştırmak isteyen dolmuş şoförleri gibi sakız çiğnemeye bile başladım araba kullanırken.

 Yav arkadaş bir sabredin değil mi ? Kırmızı ışık yanmış bekliyoruz. Daha sarı yanmadan başlıyorlar arkadan korna yapmaya. Bari bir sarıyı görün ya. Tabi belli ya hızlı kalkamayacağımız. Sürücü adayı yazıyor ya arabanın üzerinde, kırmızıda başlasınlar psikolojik baskı yapmaya. Alerjileri var sürücü adayı yazan arabalara. 

Korna sesi duyduğum anda kan beynime sıçrıyor. Arabadan inip ne var lan ne var deyip pataklayasım geliyor arkadakileri :) Böyle de kabalaşırım :) Bir dakika geç gidin gideceğiniz yere ölür müsünüz? Sanki siz ana karnında öğrendiniz araba kullanmayı. Biraz anlayış ya biraz :)

Yarın son dersime gidiyorum. Pazar günü de sınav var. Eğer panik olmazsam bir ihtimal geçebilirim. İnşallah geçerim yaa. Dua edin benim için emi :)




10 yorum:

  1. ben de sinir oluyorum gercekten o tur insanlara! beni direksiyon sinavinda virajda 2 araba arasina aldi bilerek hocalar da plakalarini almisti hatta iflah olmaz bu suruculer. insallah sen de alirsin ehliyetini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy gerçekten mi ne kadar uyuzlar ya :) İnşallah bir an önce alırım ya tekrar sınava girmek istemiyorum :)

      Sil
  2. Ne kotu bir durum o ya, bende yeni aldim ve ayni seyleri yasadim. Tip tip bakmiyorlar mi bide, arabayi goturemesemde bir gulseler... Sınavda basarilar diliyorum umarim gecersin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, bir hata yapsam yada stop etsem de püff bayan işte kullanamaz diye gülseler diye bekliyorlar sanki :)
      Çok teşekkür ederim. İnşallah geçerim :)

      Sil
  3. Hakkında hayırlısı olsun, korkma, acele etme ve kimseye kulak asma, bu şehirde ne düzgünki trafikte düzgün olsun, direksiyon sınavında bende çok gördüm arkasına yanaşıp sellektör korna basan gerizekalı, nolcak bu millet nereye varacak hiç bilmiyorum, tek bildiğim acaip sıkıldığım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sonsuz. Sakin ve rahat olmaya çalışacağım :) Çok tuhaf insanlar. Anlam veremiyorum bu aptalca davranışlara. Sıkılmaa hayat o salaklara rağmen güzel :))

      Sil
  4. her şeye korna çalan bir milletiz gürültü kirliliğinden başka bir şey değil. hele bir de resmen küfür eder gibi basmıyorlar mı şu kornaya deli oluyorum!
    inşallah geçersin sınavını canım kap şu ehliyeti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korna sesi duymak bile istemiyorum şu günlerde :)
      İnşallah geçerim yumiyum ya ikinciye girmek istemiyorum. Pazar günü sınavım. Dua et benim içiiin :)

      Sil
    2. dualarım seninle canım :)

      Sil