1 Mart 2014 Cumartesi

Rezil Bir Cumartesi Beni Bekliyor :(



Cumartesi hayalim mahvoldu. Çok sinirliyim, agresifim. Benim planım öğlene kadar uyuyup öğleden sonra da arkadaşıma gitmekti. Hayal mi bıraktılar anasını satayım. Bak şimdi gece gece sövdürtecekler :D

İşte bugün böyle planlar yaparken gelen telefonla sinirlerim bozuldu. Neymiş efendim yarın Aile Hukuku konulu bir konferans varmış. Hem de sabahın on buçuğunda başlıyormuş. 

Stajyerler için gelmek mecburiymiş! İmza bile alınacakmış! Şu korkutma politikasına bak hele. Hayır anlamıyorum yani lisede miyiz yoklama alır gibi imza alacaksınız bir de. Kaç yaşında insanlar olmuşuz, herkes gelip gelmeme kararını kendisi verebilir. 

Tamam hukuk okumuş olabilirim ama belki ben o konuya ilgi duymuyorum. Ayrıca böyle bir şey için son gün mü haber verilir. Belki başka plan yaptım. Daha önce haber verin bari.

Stajyeriz ya illa ezecekler. Tabi cumartesi cumartesi hangi avukat hanım yada bey yatağından kıçını kaldırıp da sabahın 10 buçuğunda konferansa gelir ki. 10 buçuk nedir arkadaş ya. Bari bir öğlen olaydı. İşte fazla kişi katılmayacak diye bizi mecbur tutarak bir kalabalık oluşturmaya çalışıyorlar. Konferansta konuşacak kişiye ayıp olmasın tabi 3-5 kişiye mi konuşacak. 

Bize ayıp olmaz canım olur mu hiç. Cumartesi 10.30 daki konferans için cuma günü öğleden sonra haber ver bir de üstüne saygısız bir şekilde gelmek mecburi imza alınacak de. Yok yok vallahi ayıp olmadı, hiç zoruma gitmedi yani!!!

Neyse en azından güzel bir hafta geçirdim. Herşey yolundaydı. Direksiyon derslerim de çok keyifli geçiyor. Bir sürü yanlışlık yapsam da :)

Neyse yatayım bari. Malum 9:30 da dolmuşa binebilmek için 8:00 gibi kalkıp hazırlanıp kahvaltı yapmak lazım :)

Of pof haftasonumun içine ettiniz yeaa...

6 yorum:

  1. cem yılmazın dediği gibi stajyer kölenin fransızcası. ya da bizim hıyarlar böyle anlıyor. :D kolay gele

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bizim hıyarlar böyle anlıyor :D

      Sil
  2. Beklenen günler gelecekse, çekilen çileler kutsaldır :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet orası öyle tabi ama çekilen çilenin de bir kalitesi olmalı yahu :D

      Sil
  3. gelmeyenler sınıfta bırakılacaktır deselerdi bir de tam olurmuş lise gibi. Ne saçma şeymiş öyle neyse bütün bir hafta güzel geçmişti bu da küçük bir nazarı olmuş öyle varsayalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bardağın dolu tarafından bakmak lazım haklısın yumiyum :) Tabi canım nazar nazar :D

      Sil