14 Mart 2014 Cuma

Erken Uyumak Mıı? Puff..


Bugün üzerimde nasıl tatlı bir yorgunluk var anlatamam. Aslında bu kadar yorulacak bir iş yapmadım bugün ama niye böyle oldu bilmiyorum.

Son direksiyon dersime gittim bugün. Fena değildi. Hocanın yönlendirmesi olmadan iki duba arasına bir kerede park ettim nabeeer :)

Dersten sonra eve gelince dedim ki kendi kendime bu akşam işlerimi halledip erkenden yatacağım. Ama nerdeee... Üşengeçliğim tuttu. Ha kalktım ha kalkacağım derken yine yaptım on ikiyi.

Bir de hala burada bir şeyler yazmaya çalışıyorum utanmadan :D Bakın ne kadar iyi bir blogcu olmuşum :P Her koşulda, yorgun da olsam uykusuz da olsam buradayım :)

Kitap da okuyamadım bu akşam yaa. İyice tembelleştim. Bu ara hiçbir şeye vakit ayıramıyorum. Yarın medceziri bitireyim bari. Elimde sürünüyor kaç gündür. Bir de kitap yorumu yazıveririm ardından üşenmezsem. Yok ya üşenmem herhalde :) Hem zaten pek beğenmedim. Çok kısa bir yorum olabilir :)

Şu an neden buradayım ve neden bunları yazıyorum bilmiyorum. Büyük ihtimalle canım çok sıkılıyor ve birileriyle konuşmaya ihtiyacım var ama konuşacak kimse yok. Acınası bir halde miyim ne :)

Yarın Cuma bir hafta daha eksildi hayattaki yolculuktan. Efkarlandım bak şimdi :)

Neyse daha fazla saçmalamadan gideyim ben :) 

İyi geceler herkesee...

10 yorum:

  1. bazen konusacak insan arıyor insan . sonra konusunca ne gerek var diyosun. bana öyle oluyo bazen . boşver ....bazen insansız yani var olan insanlarla yasamını sürdürmeyi öğrenmeli insan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bazen gerçekten konuşacak birilerine hasret duyuyorum :) Sonra da senin dediğin gibi amaan boşver diyorum :)

      Sil
  2. Dün akşam ben de öyleydim. Biraz da zihnimiz çok meşgul belki de ülke gündemiyle benim öyle o nedenle uyku girmiyor gözüme. Hafta sonları da erkenden uyurum, tezatlık işte:)).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugünlerde olanlarla da ilgisi var tabi. Gece haberlere bakayım internetten son kez dedim. Sonra da bloğa girdim yorumlara cevap yazdım derken zaman geçiverdi :)

      Sil
  3. Hepimizn uyku düzeni, motivasyonu, algıları eksildi... Normaldir o boş boş dolanma ve iş bitirememe hali...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir tek ben böyle değilim sanırım :) Boş boş dolanıyorum sanki işlerimi başkası halledebilirmiş gibi :)

      Sil
  4. Bugun son mesai günü :) son 6-7 saatimiz kaldı çoğumuzun paydosuna, sıkın dişinizi :) biraz da mevsimlerden olsa gerek heralde; ister istemez günlük işler,uğraşlar yoruyo, e netice itibariyle, yorgun yatıyoruz yatmasına da; yorgun uyanmak da cabası valla kızlar..

    ayrıcı sık sık buralarda ol sen dördüncü tekil şahıs..her zaman yorum yapmaya fırsat bulamamış olsam da yazılarını eksiksiz takipteyim..

    sevgiyle öpüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederimm. O kadar mutlu ettin ki beni yorumunla :)
      Bugün Cuma sonunda. Bugün çabucak geçecek :) Gerçekten insan bedenen yorulmasa bile psikolojik olarak kendini yorgun hissediyor. Mevsimlerin etkisi olduğuna katılıyorum. Bu zamanlarda hep böyle oluyorum :)
      Şimdiden iyi bir haftasonu diliyorum :)
      Sevgilerle..

      Sil
  5. iyi ki varsın sen ve yazıların:) genelde birikiyor yazıların çok giremediğim için peş peşe okuyup bitiriyorum kitap okumak gibi geliyor bana mümkün olduğunca yaz lütfen :)
    bu aralar o tembelleşme hali herkeste var bahar yorgunluğu mudur nedir anlamadım bu aşırı yorgunluğu..
    benim uyku saatim hiç belli olmuyor bazen 10 buçukta bile uyurken bazen 1 buçuk oluyor saat gram uyku olmuyor var bi dengesizlik çözemedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de iyi ki varsın yumiyumm :) Yorumlarını görünce mutlu oluyorum. Böyle üşenmeyip uzun uzun yazıyorsun. Seviniyorum, teşekkür ederim :)
      Uyku saatlerim alt üst oldu benim de. Bir sabah kalkıyorum göz altlarım çökmüş morarmış. Bir sabah kalkıyorum tam tersi göz torbalarım var :))

      Sil