28 Mart 2014 Cuma

Arya'ya Teşekkür Ederimm :)

 
Hazır fırsatım varken bu teşekkür yazımı yazmazsam olmaz. Yüzleri Arayan Kadın  bloğunun sahibi Arya bana bir tavsiyede bulundu ve kullandığım yazı tipinin rahat okunmadığını ve biraz yorduğunu söyledi.
 
Ben bloğumu açtığımda yazı tipini sonra değiştireceğim düşüncesiyle birini seçip bırakmıştım. Ama sonra gözüm alıştı sanırım. Değiştirme gereği hissetmedim. Öyle kaldı. Arya'dan da böyle bir tavsiye gelince değiştirmenin vakti geldi diye düşündüm.
 
Arya'nın kullandığı yazı tipini çok sevdim ve kendisi de kodlarını paylaşabileceği kadar bonkör olduğunu söyleyince hayır demedim tabi (=
 
 Bana mail attı falan ama ben beceremedim bir türlü. Bu işlerden hiç anlamıyorum zaten. Sonra sağolsun kendisi halletti. Biraz uğraştırdım onu. Bana da gerekli ufak düzenlemeleri yapmak düştü sadece.
 
Çok teşekkür ederim Arya. Şimdiden gözüm alıştı. Sayfaya bakınca görüntüden gayet mutluyum :)
 


6 yorum:

  1. Ohhh miss gibi okunuyor. Çok seviyorum ben bu yazı tipini, vakti zamanında hazır şablon kullanırken (girl gift ti sanırım ismi) o zmaan bulmuş, kendi el yazıma andırdığını düşünüp bir blogger arkadaşımı uğraştırmış bana yapmasını sağlamıştım. Yıllar yıllar geçti kaç blog değiştirdim hala kullanırım. Ve başkasının kullanmasından da mutluluk duyuyorum. Ayrıca yaptığım tek şey, kopyala yapıştırdı, benden daha çok uğraştın inan bana. Güle güle yazman dileğiyle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sevdim hatta bayıldımm :) Ya ne kadar beceriksizim iki dk sonra hallettim diye msj yazınca şoka girdim :D

      Sil
  2. güzel olmuş gerçekten bende hemen adapte oldum hatta eski yazı tipini hatırlamıyorum desem :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hatırlamıyorum eskisini unuttum bile :D

      Sil
  3. Arya cok sekerdir bu yaziyi banada ayarlamistik bir ara benim de bloga uymadi. Cok güzel duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arya bitanedir :) Bu yazı stili sayesinde biraz daha yakından tanıma fırsatım oldu.
      Ben de çok sevdim :)

      Sil