2 Mart 2014 Pazar

2 Mart Mııı!!! o_0

Sevgili 2014 neden böyle jet hızıyla ilerliyor yaa. Mart ayına da girdik. Ne acelesi var bu 2014'ün. Bir yılın bu kadar çabuk geçtiğini daha önce hiç hissetmemiştim. Takvime yetişemiyorum vallahi.

Gerçi bir yandan da geçsin istiyorum. Bitsin bu amelelik. Dün yakındığım konferansa gittim bugün. Sabah 10.30 da oradaydım. Saat 12.30 olduğunda karnımın acıkmasının sebep olduğu ahenkli gurultuları duymaya başladım. En nefret ettiğim durum budur. Nerede sessiz bir ortam olur midem hiç sessiz durmaz. E tabi haklı da adam gibi kahvaltı yapamıyorum ki erken kalkınca. Saat 13.00 da ara verildi neyse ki. Yemeğimi yedim karnımı doyurdum. Oh be yaşasın yemek yemek dedim içimden :)

Ayrıca konferans beklediğimden daha iyi geçti. Yargıtay üyesi bir hakim aile hukuku ile ilgili konuştu da konuştu. Allahtan olaylarla örneklendirdi de fakültede ders dinler gibi hissetmedim kendimi. Anlattıklarıyla boğmadı insanı. 

Tekirdağ ve Edirne Barosundan da stajyer arkadaşlar gelmiş. Aralarında fakültede aynı sınıfta olduğum birkaç kişi de vardı. Bir daha karşılaşacağımızı hiç düşünmezdim.

Öğleden sonra profesör bir bayan başladı anlatmaya. Açıkçası o biraz sıktı. Çünkü aynı ses tonu, hareketsiz bir ifade, örnek yok olay yok, sıkıcı bir üslup. Öğrencilik günlerime geri döndüm. Ve maalesef ki saat 17.30a kadar çenesi durmadı. Baygınlık geçirmek üzereydim ki bitti. 

Hemen otogara attım kendimi ordan da dolmuşa doğru eve. Eve geldiğimde saat yediye geliyordu. Evet belki bir enerji sarfetmedim ama çok çok yorulmuşum yaa. Hareketsizlik daha çok yoruyor beni. 

Neyse ki yarın pazar. Oh be.. Öğlene kadar uyuyup sonra kahvaltı keyfimi yapıp süslenip püslenip sokağa atacağım kendimi :) E tabi bir de annemin bir gün de evde otur yüzünü görelim diye yakınmalarını dinleyeceğim :)

Bunları yazarken Gökhan Türkmen
 " yarın hatrımı sorsan ne olur, bugün hevesimi kırdın bir kere
 gitme dememle kalsan ne olur, gönlün çoktan yola çıkmış bir kere" diyor.

Şu an bunu neden yazdığımı bilmiyorum :D Sevdim sanırım parçayı. Pek hazetmezdim bu heriften ama tuttum bu şarkıyı. Bir de klipte koşmayı becerebilseymiş iyiymiş :)

Bu ara kitap okuma konusunda bazı sıkıntılar yaşıyorum. Yeni bir kitaba başlamış olmama rağmen elim hep Ahmet Batman/Sabah Uykuma gidiyor. Arada açıp açıp okuyorum. Sempatik herif yahu :)

Ay yorgun yorgun ne çok çene çaldım. Gideyim ben en iyisi :)

Hoşçakalınnn...

8 yorum:

  1. off o karın gurultusu benimde en nefret ettiğim durum hep de sanki en sessiz anı kolluyormuş gibi ya :)
    mutlu pazarlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O gurultu başımın belası ve genelde hep sınav anında başlardı gur gur gur diye :D Rezalet :)
      Mutlu bir pazar oldu yumiyumcum teşekkür ederim :))

      Sil
  2. Yalnız ciddeen mart gelmiş :O
    Hem de 2 olanından :O
    2014 ne çabuk ilerliyor ya, neyse neyse ilerlesin de yaz gelsin sonra dursun mümkünse :)

    Sabah Uykum'u ben de beğenmiştim ama bir Soğuk Kahve olamadı benim gözümde, Soğuk Kahve'ye olan aşkımı anlatmıştım hatta blogda :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveet yaz gelsin artık da şu montlardan, çizmelerden botlardan kurtulalım :)
      Soğuk Kahve'yi de okudum o da çok güzeldi.
      Soğuk Kahve'ye olan aşkını da hemencik okuyacağım :))

      Sil
  3. Sınavlarda başımın belası oluyor o karın gurultuları :D Bana da beklerim canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiin :)
      Aynen en çok da sınav esnasında olurdu bende de :) Bir de etraftakilerin bunu duyduğunu bilmek iğrenç bir duygu :D

      Sil
  4. Merhaba canım blogunu ilk defa gördüm sevdim:) izlemeye aldım "annemin bir gün de evde otur yüzünü görelim" kesinlikle bir anne klişesi sevgiler:)
    http://goosestyle.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoş geldin :) Teşekkür ederim canım :)

      Sil