3 Aralık 2014 Çarşamba

Sessiz Takipçi

Yazmak istediğim o kadar çok şey varken sadece boş sayfaya bakıp nereden başlasam diye düşünüyorum. Başlayamadığımı görüp kapatıyorum.

Evet günlerdir aynen böyleyim.Sadece sessiz takipçi kategorisindeyim.Sanmayın ki okumuyorum sizleri. Elimden geldiğince, zaman buldukça okuyorum. Sadece yorum kısmını görmezden geliyorum bu ara. Nedendir bilmiyorum. Eski performansımı yakalamaya çalışıyorum ama yok yok :)

24 saat bana cidden yetmiyor. Ki işten de çoğu insana göre erken çıkıyorum. 16.30-17.00 arasında çıkmış oluyorum. Zamanın yeterli gelmesi için kaçta çıkmam gerekiyor acaba ? Bu soruyu sorunca da kendimden utandım :)

20'li yaşlar ne zormuş meğer. Sürekli umut ve umutsuzluğu bir arada yaşıyorum. Özellikle de iş konusunda. Bazen hayalimdeki şeyi bulamadığımı hissediyorum.Bazen de daha ne olsun nankör olma diyorum kendi kendime.

Meslekte yeni olmanın verdiği birşey sanırım. Daha hareketli olmasını isterdim. Bazen oturacak vaktim bile olmamalı.Saate baktığımda aa ben yemek yemedim saat ne çabuk geçmiş demeliyim. Bazen deli gibi yorulup eve gidince kendimi yatağa zor atmalıyım. Manyak mıyım neyim bilmiyorum ama öyle olsun istiyorum işte. Bu aradığım da küçük şehirde yok maalesef memur ve esnaf usulü arasında bir yerdeyim. Hem memnunum hem değilim. Ama sonuçta herşey hayalimizdeki gibi olmuyor. İşimden,çalıştığım yerden memnunum da işte öğrenme hevesinin verdiği o heyecanı karşılayamıyorum burada. Neyse sizi dengesizliklerimi dinlemekten kurtarıyorum :)

Sadece buradayım ve sessiz takipçinizim demeye gelmiştim.

23 yorum:

  1. Kurtarma bizi dengesizliklerini dinlemekten,
    şikayet etmek mi ha şa.
    Okumaktan zevk alıyorum ben seni.
    Hatun, bu durumlar her yerde olur.
    Çok çalışınca lanet edersin,
    Az çalışınca da lanet edersin.
    Ortası yok malesef, ilaç içinde saklı.
    Misal bu aralar ben siktir ediyorum :p
    İnan çok işe yarıyor. Çok konuştum gene, susayım ben. :$

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muptezel
      Yaa nasıl mutlu ettin beni çok teşekkür ederim :)
      Aynen insanoğluna yaranmak ne mümkün :)
      Bak senin felsefene bayıldım :D Ben de böyle yapmalıyım :)
      Hep konuş, çok konuş sen. Her zaman beklerim :)

      Sil
  2. sana küçük bir tavsiye sevmediğin sana yetmediğini düşündüğün bir işte çalışma yada çalış ama yanında seni heyecanlandıran işler de yapki zevk alabilecegin biseyler olsun ;) yazma konusunda iyisin mesela bunu geliştir buyuk hayaller kur kitap cıkar ne bileyim bişey bişey işte :) 10 yıldır aynı işyerinde bunalıma girmiş biri olarak yazıyorum bunu :) sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülşah
      İşimi mesleğimi çok seviyorum.Patronum olan avukat da çok iyi bir insan. Benim tek şikayetim bazen gerçekten çok durgun oluyor. Bu da küçük yer olmasından kaynaklanıyor. Buradaki avukatların hiçbiri durgunluktan şikayetçi değil. Sadece ben yeni olduğum için sürekli bir koşuşturma isteğiyle doluyum :) Bazen de çok yorulmadığım için şanslı hissediyorum kendimi. Keyif alabileceğim şeyler keşfetmeliyim haklısın.
      Aslında yazma konusunda iyi olduğumu düşünmüyorum ama bunu okuyunca da mutlu olmadım değil hani :D
      Çok teşekkürler desteğin için. Sevgilerle...

      Sil
  3. Benim de aklıma dün gelmiştin, bir süredir ortalarda görünmediğini fark ettim. Anlamış olduk durumu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senay Bn
      İnsanın yokluğunun farkedilmesi ne güzel şey :)

      Sil
  4. İş hayatına daha atılmadığım için nedense senin istediğin gibi bir işim olacak gibi hissediyorum ama biliyorum ki olmayacak. O bahsedilenler anca filmlerde ya da kitaplarda olur. Belki oluyordur ama benim öyle güzel bi işim olacağını zannetmiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Romantik Optik
      Umarım herşey gönlüne göre olur canım. Ben memleketime çok isteyerek döndüm. Pişman mıyım? Hayır ama sadece bazen farklı beklentilerim oluyor. Bunun oturması da biraz zaman alacak.
      Böyle karamsar olma bakalım. Herşey güzel olsun :)

      Sil
  5. yaaa üfff amaaa yaaaa yaz sen lütfeeeeeen <3<3<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kreatif Baskan
      Tatlışım benimmm. Yazdığım zamanlara geri dönmek üzereyim az kaldı hissediyorum :)

      Sil
  6. Rahat ol, mutlu ol yorum yapma, bende durum çoğu kez böyle bir durum var. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruhsuz Atmaca
      Yorum yapmadan da duramam ki ben hiç yaa :D

      Sil
  7. İstanbul seçeneğini düşünmüyor musun hiç?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lady Witch
      Hayır tatlım.Ben zaten İstanbul'dan kurtulmak için memleketime döndüm :) Çünkü orada işin öğretilmesinden çok meslekte yeni olanları sömürme üzerine kurulu herşey. Sadece ayak işlerinde koşturup duruyorlar.Ben buna tahammül edebileceğimi düşünmüyorum. Bu yüzden de küçük yeri tercih ettim.En azından işimi yapmayı öğrenirim diye düşünüyorum.Tecrübe kazandıktan sonra belki bir şehir değişikliği yapabilirim.Aklımda bir plan var ama 2016'yı beklemem lazım onun için :)

      Sil
  8. :)
    keşke şimdiki aklımla senin yaşında olsam!
    :) sanırım bunu söyleyen bir milyarıncı kişiyim:))
    bu yaşlarda iş insanın herşeyi olabilecek hissine kapılmakk mümkün! ama değil işte,iş meşguliyet,hayat ise hobi:))
    işin dışında seni deli gibi meşgul edecek şey seni yaşatacak tatlım:)
    sahiden:)
    bul onu!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Havva Peynirci
      İnsan hep geçmiş yaşlarına özlem duyuyor :)
      İşte aynen onu hissediyorum.Sanki iş benim herşeyimmiş gibi :) Ama haklısın aslında öyle değil.
      İş dışında beni mutlu edecek birşeyler bulmalıyım en kısa zamanda :)

      Sil
  9. hello girl ;) senin mimi yaptım, bir başkasıyla da mimledim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaz-(s)aklan-kaç
      Çok zorlu bir mim mücadelesiydi yalnız :D

      Sil
  10. umutsuzluğa kapılma her şey 2015 te daha güzel olsun senin için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hazel Çelik
      Teşekkür ederim. 2015 hepimize istediklerimizi veren bir yıl olur umarım :)

      Sil
  11. Dördüncu Tekil Şahısımm , emin olamadığın duygular yaşadığında ya da tam anlamı ile istediğinin bu olmadığını hissettiğin anlarda o durumun değişmesi senin elinde ...
    Her zaman yeni ortamlar kazandırabilirsin kendine. Bunlar dengesizlik değil kesinlikle , dikkte alınmaı gereken sessiz içgüdüsel uyarılar..

    YanıtlaSil
  12. arada niye böyle oluyor ki "bi arkadaşa bakıp çıkıcam" modunda oluyorum bende bazen blogda!! bir an önce kurtulmalıyız bu yazmamazlıklardan özledim yahuuu :)
    ahh şu işler güçler. Memnun olamamak insanın ruhunda var hemen hemen hepimiz yapıyoruz bunu deli gibi istediğimiz bi şeye ulaşınca bi durup acaba yaşıyoruz ama daha sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz işte.. az daha sabırlı ol tatlım kafanı kaşıyacak vakti bulamadığın zamanların olacak daha yolun başındasın sonra bu günleri arayacaksın merak etme ;) :*

    YanıtlaSil
  13. ''Kelin merhemi olsa kendi başına sürerdi'' diyesim geldi okuduktan sonra, hatta dedim bile, şöyle bir iki dakika boş boş durduktan sonra... İş konusunda ne kadar tavsiye versek boş, öyle hissetme desem de boş, demem de zaten hisset. O hisler götürecek seni istediğin yere. Eksikleri gör ki, karşına çıktığında tanıyabilesin, görebilesin fırsatları... O duygu haliyle bırak yorum yazmayı insan su içmeye bile üşeniyor, hatta unutuyor... Zamanını yetirememen o anda etrafını algılayamamandan, orada değilsin çünkü o an sen, okuyorsun ama kafanda başka şeyler... Bırak yorum yapma, biz biliyoruz seni :) Her şeyi olduğu gibi yaşa, en güzeli bu...

    YanıtlaSil