25 Ağustos 2014 Pazartesi

Öylesine Birşeyler

Kaç gündür yazdım yazacağım derken bir türlü elim gitmedi klavyeye. Başlığım da pek bir sevimsiz oldu ama içimde bir burukluk varken ne yazacağımı bilemiyorum.

Öncelikle tatilim çok çok güzel geçti.Güzel anılarla birlikte geri döndüm. Hatıra kutumun içine yeni şeyler eklendi. Hayatımın en güzel bir haftasıydı belki de. Geçen seneden beri yaz gelse de tatil planı yapsak deyip duruyorduk.En güzel hayallerimizden biriydi. Gerçekleştirdiğimiz için o kadar mutluyum ki. Hıı bir de hayatımın en hızlı haftasıydı. Neden en mutlu olduğumuz anlarda zaman deli gibi akıp geçmek zorunda ki ?

Serkan'la ömür boyu mutlu olabileceğime bir kez daha emin oldum. Birbirimizin en paspal halini görmek kadar güzel birşey yok galiba :) Bolca güldük,eğlendik.

Eve döndüğümde bir süre bunalımdaydım. İşten hala izinli olduğum için annemle ve ablamla birlikte İstanbul'da oturan ablama gittik.

Sonra oradayken dayımdan anneannemin hastaneye kaldırıldığı haberini aldık. Apar topar eve döndük yine. Yoğun bakımdaydı ve bugün anjiyo oldu. Ama durumu kötü. Doktor baya olumsuz şeyler söylemiş. Anneannem yakınlarımdan kaybettiğimde gerçekten üzüldüğüm sayılı kişilerden olacak. Gerçekten eksikliğini hissedeceğim.

Bazen ölüme üzülemediğimi düşünüyorum. Mesela birinin ölüm haberini aldığımda sadece bir hayat sona erdiği için üzülüyorum. Herkesin ölümüne gözleri dolan bir insan olamadım hiç bir zaman.

Ama anneannemin yokluğuna alışmak zor olacak. Sanki ölmüş gibi yazıyorum değil mi ? Bu sefer dayanamayacak gibi hissediyorum belki de ondandır. Umarım yanılırım. Umarım bizimle kalır ve o neşeli konuşmalarıyla bizi güldürür yine. İstanbul'a gitmeden önce gitmiştik anneanneme. İnşallah onu son görüşümüz değildir.

Tatilden sonra mutlu bir yazı yazamadım ama kusuruma bakmayın. Belki sonra bahsederim, belki de hiç bahsedemem tatilden. Belki de moralim düzelince işte ne bileyim...

Stajım bitti bu arada ayın 22 sinde. Yarın evraklarımı tamamlayıp ruhsat başvurusu yapacağım.Bir adımı daha geride bırakmış oldum böylece.

Of baya kötü bir yazı oldu bu ya. Şöyle bir baktım da çok sıkıcı gerçekten.Buraya kadar okuduysan çok teşekkür ederim vallahi :)

Bu arada tatile giderken yazdığınız yorumları da okudum. İyi tatiller dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.Cevap yazamadım bir türlü. Bağışlayın emi :)

Hiç kimseleri okuyamadım daha. Fırsat olmadı yada ben o fırsatı yaratamadım. Neyse, geldim ben, buralardayım artık...

18 yorum:

  1. Canım çok geçmiş olsun... Umarım korktuğun başına gelmez, tez zamanda anneanneciğin sağlığına kavuşur... Tatilinin iyi geçmesine çok sevindim... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. ne güzel iyi haberleeer :)

    bi de bugünkü son yazıma baksan yaaaa :)

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldin ve çok geçmiş olsun. İyi düşün iyi olsun ama..

    YanıtlaSil
  4. Biz hep aynıyız,okumasan da olur asd (:
    Anneannene çok geçmiş olsun bebeim benim yaa çok üzüldüm ama
    PS:Tatilde neler yaptın nan!!!Bu kadar mı!!!Beklentimin içine etme de anlat bir gün oturup emi.
    Şimdi dua zamanı anneanneye...
    Sevgiler minik kuşum,özledim çok :*

    YanıtlaSil
  5. Hoş geldin :)
    Sonuna kadar okuruz seni.
    Sıkılmışsın ama bizi sıkamadın kusura bakma :)

    YanıtlaSil
  6. Umudunu kaybetme. Cok gecmis olsun.

    YanıtlaSil
  7. yazıya üzüldüm biraz :( güzel zamanların hızlı geçmesi... hep böyle hep.

    YanıtlaSil
  8. Hoşgeldin tatlım benim :)
    Tatilinin güzel geçmesine ve staj işininde bitmesine sevindim :)
    Umarım anneannen iyileşir..
    Her ölüm haberine üzülememe ya da hiç birşey hissetmeme olayı bende de var ve bazen acaba niye öyleyim demeden geçemiyorum.
    Kafanı iyice toparlamaya bak birden dönülmüyo bende de hala bir isteksizlik var niye hiç bilmiyorum..
    Kocaman öperim :*

    YanıtlaSil
  9. Başlık bence güzel olmuş Tatil depresyonundayım bende. Anneannene allah şifalar versin. Alllahtan umut kesilmez. Ben hepsini okudum. Sıkıcı değilde hastalık biraz yazıyı etkilemiş o kadar. .Emeğine sağlık efendim.

    YanıtlaSil
  10. Hoşgeldin canımm, geçmiş olsunn inşallah güzel haberlerle geri döneceksin olumsuz düşünme nolur.. Senden böyle yazılar okumaya alışık değiliz ama sen yaz paylaş tabiki , güzel haberler bekliyorum inşallah..

    YanıtlaSil
  11. ay hoşgeldiiiin fıstıkım. anneanneler çok sevilir ve maalesef gün gelir tüm şirinlikleri, neşeleri kahkahaları ve öğretilerini hafızalarımıza ve kalbimize bırakıp ebediyete giderler. İnşallah anneannenin göreceği güzel ve sağlıklı günleri olsun , Allah şifa versin.

    YanıtlaSil
  12. çok çok geçmiş olsun umarım düzelir :(

    YanıtlaSil
  13. Anneannemi kaybettiğimde ben de tıpkı senin gibi düşünmüştüm. Ama yatağa mahkum kaldığı ve çektiği 6 yıl boyunca her gün kurtulması için dua ettim. Bu acımasız olduğum için değil, onu çok sevdiğimden acılarının son bulmasını istediğim içindi. Yine de gittiğiniz duyduğumda, kendimi ne kadar hazır hissetsem de aslında öyle olmadığını anlamıştım.

    Ölüme karşı hiç birimiz hiç bir zaman hazır değiliz. Ama... güzel bir yerlerde sevdiklerinin yanına gitmiş olduğunu bilmek biraz olsun gülümsememe sebep oluyor.

    YanıtlaSil
  14. Ne güzel çok sevindim senin adına :))

    YanıtlaSil
  15. canım benim çok geçmiş olsun İnşallah atlatır yine birlikte gülersiniz kıyamam ki :(
    serkanla hep böyle mutlu günleriniz olsun güzel bir tatilin ardından kötü bir durum olmuş ama olsun modunu düşürme umutlu ol her zaman..
    stajın da bitmiş bak ne güzel daha nice başarılara İnşallah canım benim çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
  16. Oo sen stajını bile bitirmişsinn ! Ben korkuyorm :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Moira M
      Tatlım korkacak hiçbirşey yok.Zaman o kadar çabuk geçiyor ki.Koca bir sene nasıl geçti anlamadım bile.Sen yeni başlayacaktın değil mi ?

      Sil