30 Aralık 2013 Pazartesi

Yeniden İstanbul =)





Merhabalarr :)

Yarın benim için harika birgün olacak. Okuldan mezun olduğumdan beri İstanbul'a hiç gitmedim. Yani Haziran sonundan beri. Vee sonunda beklenen gün geldi yarın İstanbul'a gidiyoruuum :)

Yeni yıla en yakın dostumla birlikte gireceğim. Birbirimizle paylaşacak çok şeyimiz biriktiğine eminim. Özellikle de benim içim o kadar dolu ki bir süre sadece ben konuşacağım sanırım :)

Yurttaki arkadaşlarımla görüşeceğim. Eskileri anlatıp saatlerce güleceğiz :) Ve bilmediğimiz yeni gelişmeleri anlatacağız birbirimize .. Çok heyecanlıyım hemen yarın olsun :)

O kadar çok birikmiş hatıra var ki o koca şehirde... Özellikle de Kadıköy benim için her semtten farklı bir yere sahip. Çook özledim.. Kadıköy'de derslerden kaçıp deli gibi her dükkana girdiğim Çilek Sokak sen de çok özlendin :)

Sınav çıkışları karnımızı doyurduğumuz Kovan Fırın sana da uğrayacağım kesinlikle :) o frambuazlı kekinden yemezsem olmaz :)

Ve tabi ki vapur.. Çok çok özledim.. Vapura binip kulaklığımı takıp sadece müzik dinlemek ve hiçbirşey düşünmemek..



İstanbul'un kalabalığı bile özletiyor kendini. Bazen şu an yaşadığım küçük şehrin sakinliği sıkıyor beni. Bazen de tam tersi diyorum ki iyi ki dönmüşüm buraya.

İstanbul ne garipsin.. Hem iyisin hem kötü.. Hem özlüyorum keşke orda olsam diyorum hem de iyi ki kapağı buraya atmışım diyorum :)

Ve tabi ki İstanbul'da yüzleşmem gereken şeyler de var. Bazı anıların canımı acıtmadığını görmeliyim. Biten bir ilişkinin canımı yakmadığını hissetmeliyim. Sadece bir anı olarak hafızamda yer ettiğini anlamalıyım. Tam 6 aydır İstanbul'a adım atmaktan kaçtım. Artık cesaretim var. Hiçbirşeyden korkmuyorum. Ne üzülmekten ne de hatırlamaktan. Sadece mutlu olacağım oraya gittiğimde...

İyi kötü herşeyinle özlendin eski dost  :)

Bekle beni İstanbul Geliyorum ...

10 yorum:

  1. mutlu seneler o zaman şimdiden:) İstanbul'a sadece bir kere mülakat için gitmiştim. Mülakatta elendiğimden midir nedir hiç ısınamadım İstanbul'a ama şimdi sen böyle anlatınca bi kanım kaynadı yani:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim sana da mutlu seneler :) yeni yıl hepimize şans getirsin :) istanbul herşeye rağmen çok özel benim için :) ama sen de haklısın kötü bir deneyim olmuş senin için ama olsun herseyde bir hayır vardır değil mi :) belki istanbula yolun duser tekrar o zaman farklı düşünürsün belli mi olur :)

    YanıtlaSil
  3. Hoş geliyorsun at bütün olumsuz düşünceleri kafandan mutlu olmaya eğlenmeye gel sadece ve güzel hatıralarla dön İstanbul'dan ...

    YanıtlaSil
  4. Evet yeni ve güzel hatıralar edinip öyle döneceğim istanbul'dan. Çok güzel bir bir hafta gecirecegim ins. Teşekkür ederim iyi dileklerin için :)

    YanıtlaSil
  5. ahh istanbulll diyesim geldi :) seviiyorumm seniii :))))
    çok güzell anlatmışşsınnn canımmm yüreğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim tatlım :) istanbulun herkese ifade ettiği bişeyler var anlaşılan bu kadar efkarlandigina göre :))

    YanıtlaSil
  7. İnşallah güzel geçmiştir 2013'ün son günleri senin için. :) Okuyunca daha da sevdim istanbulu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok güzel geçti belki de yılın en güzel gunlerinden sayılabilir :) ama artık evime döndüm tatil bitti ne yazık ki :)

      Sil
  8. ah bi istanbul sevdalısı daha :)

    YanıtlaSil
  9. Yorumun gözümden kaçmış kusura bakma yeni farkettim :) İstanbul şimdiden özlendi bile ah ah :)

    YanıtlaSil